Erdoğan kritik soruları bugün cevaplayacak

Başbakan Erdoğan bugün saat 23:00'da Kanal 7 Televizyonu'na konuk olacak. Erdoğan, gündemdeki kritik soruları canlı yayında cevaplayacak.

Erdoğan kritik soruları bugün cevaplayacak
Erdoğan kritik soruları bugün cevaplayacak
GİRİŞ 27.07.2014 11:20 GÜNCELLEME 27.07.2014 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunacağı “İskele Sancak Özel” programına Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk oluyor. Kanal 7 ve Ülke TV’den canlı yayınlanacak programda Erdoğan, Türkiye ve dünyada yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek. 

Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanabilecek mi? Seçilirse Türkiye nasıl bir Cumhurbaşkanı görecek? Köşke çıkması halinde Başbakanlık koltuğuna kim oturacak? Emniyet mensuplarına yönelik yapılan soruşturmanın devamı gelecek mi? İsrail’in Gazze’ye yaptığı katliamlar, ateşkes çabaları ve Filistin’in geleceği konusunda ne düşünüyor? Erdoğan sonrası AK Parti kadroları Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyabilir mi? Mehmet Acet soruyor, Başbakan Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında yanıtlıyor.
 
İskele Sancak Özel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetimiyle 27 Temmuz Pazar akşamı 23:00’da canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında.

YORUMLAR 2
  • hasan alt 9 yıl önce Şikayet Et
    bedellı askerlıgı de sorun. bedellı askerlıgı de sorun
    Cevapla
  • hüseyin tok 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakana sorular. 1 Paralel saçamalığa ile ört bas edilen yolsuzlıklar ve milletvekili fazlekelerinin akıbeti ne olacak acaba? 2 Paralel operasyonu aslında bir intikam operasyonu değil mi? 3 Bir başbabakan yargıya bu kadar müdahale edebilir mi? Ederse bu rejimin adı demokrasi olur mu? 4 Hasır altı edilen selam-tevhid casusuluk örgütü hakkında ne düşünmektedir? 5 Paralel operasyonu için hukuk ve demokrasi içnde kalınarak demiştiniz. Yargıçla görüşülen beli silahlı ismaillerin hukuk ve demokrasideki yeri nedir acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı