Zekeriya Beyaz'dan Erdoğan'a beddua!

Zekeriya Beyaz, Ulusal Kanal'da Başbakan Erdoğan'a hakaret ve beddua ettti.

GİRİŞ 03.08.2014 00:35 GÜNCELLEME 03.08.2014 00:52
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Ulusal Kanal'da Hakan Bayrakçı'nın konuğu olan Zekeriya Beyaz,  BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu ve zaman zaman kendini kaybetti.

"ALLAH SENİ MUVAFFAK EYLEMESİN TAYYİP"

"Beddua etmek haksızlığa asla caiz değildir. Ama yüreği yanan insanlar, o yüreğini yakan insanlara beddua etmeye hakkı vardır.. Allah, seni muvaffak eylemesin Tayyip! Cumhurbaşkanlığına değil, hiçbir makama muvaffak eylemesin. Vatanı satıyorsun, devleti satıyorsun, halkı mahvediyorsun, açlığa ve sefalete mahkum ettin. Allahtan kork, kuldan utan!"

YORUMLAR 52
  • nexuspower 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamların çırpınış haberlerini duyduklarını Allah'a bir kez daha şükrediyorum.. Yarabbi şükürler olsun, bizleri zekeriye beyaz gibi din adamlarından, işini bilmeyen vatandaşı zerre miktar düşünmeyen siyasilerden kurtadığın için ! Sahte din alimlerinden fadime şahinlerden ali kalkancılardan, bir gecede faizle dövizle vatandaşın cebindekini kendi kasasına indirenlerden kurtardığın için binlerce kez şükürler olsun, bir daha bu adamları bizlere musallat eyleme, bu ülkeyi dinsizlerle, imansızlarla imtihan eyleme! Amin.
    Cevapla
  • Kemal Eraslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de değil sanırım bu adam.. Ramazanda insanların yemek yememesinin sebebinin oruçtan olduğunu anlayamamış sanırım. Başka bi açıklama gelmiyor aklıma.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hayret değilmi? böyleleri gider giderde CHPyi bulur ve o pis kokunun içine girer !. ne diyeyim başka ?
    Cevapla
  • Bir Mücahid Kul 9 yıl önce Şikayet Et
    bu lafların bumerank olur sana inş. vay alçak nursuz vay vay vay bu lafların maffın olsun inş
    Cevapla
  • turgut1 9 yıl önce Şikayet Et
    yalanın bata beyaz (sabri dayı). :))))))))))))) bu adamı görünce aklıma gelen karekter; şaban filminde şaban,almanyadan dönüyor,köyde ki evi de şabanın babası ölünce sabri emmi ele geçiriyor ve şaban romatizmalarından mütevellit yağmur yağacağını biliyor ve belediye başkanlığına adaylığını koyuyor...sabri emmi binbir dalavera yapsada hep kaybediyor..dalavera ile kazandığınıı alavera ile kaybediyor..........işte aklıma gelen isim sabri dayı..hatıladınız sanırım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı