Çatı adaya destek vermeyince kovuldu

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermeyen Hulki Cevizoğlu'nun işine son verildi.

Çatı adaya destek vermeyince kovuldu
Çatı adaya destek vermeyince kovuldu
GİRİŞ 15.08.2014 07:04 GÜNCELLEME 15.08.2014 11:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Türkiye'nin tanınmış gazetecilerinden olan Hulki Cevizoğlu'nun, Yurt gazetesi ve Kanal Sokak'taki görevine son verildiği öğrenildi.
 
CHP'Lİ VEKİL KOVDU
 
Hulki Cevizoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Yurt gazetesi ve Kanal Sokak'ın sahibi olan CHP milletvekili Durdu Özbolat'ın, kendisine aracılı olarak kanaldan ayrılması talimatı verdiğini açıkladı.
 
HALK TV'DEN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI
 
Hulki Cevizoğlu, cumhurbaşkanı seçiminde CHP ve MHP'nin çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu ismi yüzünden Halk TV'deki görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.
 

YORUMLAR 11
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    doğrusu, ister ceviz ister fındıkoğlunu hiç sevmem ! kötü bir solcudur !. solcuya benim yanımda yer yoktur !
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... harcadılar seniiiii hulkiii yiğidim nasıl kıydılarr sanaaaaa=)
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    düşünün!. bu kadar başarısız, hezimet üzerine hezimet yaşamış chp nin gelmiş geçmiş en zavallı başkanını eleştrmek ,onun ne idüğü belirsiz adayına SADECE destek vermemek bu kadar pahalıya mal oluyorsa , bunlardan Erdoğan gibi başarılı ,elini masaya vuran bir lide,r bir başbakanları, hele cumhurbaşkanları olsa eleştireni evden toplayıp açık sahada asarlardı..
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    gelde inan bu chp ye ey vatandas ne partisi bu)). alternatif olamaz diyorlar da yerden goge kadar haklilar adamlar samimi ulusalcilari temizliyor daha ne beklenir CHPden turkiye partisi olamaz ancak taseron hatta taesona taseron olacak bir zihniyetleri var yaziklar olsun..
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    kemal kılıçdaroğlunun son kurbanı hulki cevizoğlu. gazeteci ve yazar hulki cevizoğlu genel yayın yönetmenliğini derya sazakın yaptığı ve chp milletvekili durdu özbolatın sahibi olduğu yurt gazetesi ve kanal sokaktan kovulma talimatının bizzat chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlundan geldiğini beyan etmiş. ayrıca kemal kılıçdaroğlunu alevileri oy deposu olarak kullanmakla ve alevi gazeteci necdet saracı işinden etmekle, ekmeğiyle oynamakla suçlamış. her fırsatta basın özgürlüğünden dem vuran, medya baskısından şikayetçi olan sözde aydınlar ve göstermelik liberaller bu olay karşısında dut yemiş bülbüller gibi sessiz kalacaklarını tahmin etmek zor olmasa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor