İşte CNN'nin AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı

Uluslararası CNN Haber Kanalı, Türkiye'deki gelişmeleri "Trouble in Turkey" başlığıyla aktardı.

İşte CNN'nin AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı
İşte CNN'nin AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı
GİRİŞ 28.08.2014 08:35 GÜNCELLEME 28.08.2014 08:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CNN sunucusu piyasalardaki son durumu anlatırken bir uzmana bağlandı. Uzman Türkiye'deki Merkez Bankası kararlarını yorumlarken, siyasi gelişmeler hakkında da bilgiler verdi.

AK Parti Kongresinden Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından görüntüler eşliğinde uzman, "Erdoğan'ın yarın itibariyle Başkanlık görevine başlayacağını" söyledi.

Türkiye'de enflasyon ve işsizlik rakamlarının alarm verdiğini öne süren CNN bu yayın boyunca "Trouble in Turkey", yani "Türkiye'de sıkıntı" başlığını kullandı.

KAYNAK: MEDYAFARESİ
YORUMLAR 25
  • mahmut bayrak 9 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntının kaynağını yanlış vermiş bu uzman. Sıkıntı galiba sizlerde,
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    DIŞARIDAKİ DÜŞMANLARI BİLİYORUZDA,ONLARDAN FAZLA İÇ DÜŞMANLAR VE YABANCI İŞBİRLİKÇİLERİ VAR.. Siyasette belden aşağı vurmak yakışmaz ama,diyelimki belden aşağıda vursun,ama bu olaylar türkiye içinde kalsın ''Kol kırırlır Yen içinde Kalır'' maalesef türkiye içindeki yabancı işbirlikçileri yabancılardan fazla kin ve nefret duymakta,ülkemizizn kalkınmasına yabancıdan çok ayakbağı olmaktadır.İçerde bu kadar düşman varken dışarıdaki düşmana söyleyecek söz kalmıyor.
    Cevapla
  • şahin şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    ESAS SIKINTI.... Batı'nın esas sıkıntısı; bölgede ekonomisi düzgün, istikrarlı, talimatla darbe düzenlemeyen, borç almayan fakat veren, karakterli bir Müslüman ülkenin varlığıdır. Vesselam...
    Cevapla
  • Erkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Onların Dediklerini Doğru Okumak. Biz Siyonistlerin isyan, serzeniş yada ikazlarını doğru okuyalım.Onlar bizim herhangi bir konuda yaptıklarımızdan ne kadar memnuniyetsiz iseler, inanın biz doğru yoldayız demektir. Sıkıntı; onların üzerimizdeki manipülasyonlarının azalması hatta bitmesi, gücümüze kavuşmamız, bölgeye abi olmamız, İslami ve insani düşünebilmemiz onlar için Ölümdür ölüm !!! Durmak yok Devam.
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    ortalık yerli cnn'ler den geçilmez iken abd'nin cnn'ine neden kızıyoruz?. cnn amerika birleşik devletlerinden yayın yapan bir kuruluş, sahipleri de amerikalı. cnn doğru olanı yapıyor ve amerikanın çıkarları, sahiplerinin menfaatleri doğrultusunda haberlere imza atıyorlar. gerçek bile olsa, haber değeri tartışmasız bile olsa abd aleyhine olacak bilgileri ya hiç bültenlere yansıtmıyorlar ya da çarpıtarak veriliyorlar. mevzu bahis türkiye olduğu zaman görevlerinin gereği yalan ve kışkırtıcı haberlere yer verirler, rezil olma pahasına. bizim ülkemizde yayın yapan sözcü/cumhuriyet/paralel/doğan medyası benzeri gazeteler ve bir takım tv kanallarının ülkemizi kötülemekte cnn'den aşağı kalır yanları yok hatta onlara malzeme taşırlar. abd cnn'i amerikan halkının ve hükümetinin yanında saf tutarken bizim yerli cnn'ler abd/israili/batılı devletleri eleştiremezler ve abd cnn'i gibi türk halkının seçtiği hükümete saldırırlar. yoksa iplerini ellerinde tutan efendilerine karşı gelmiş olurlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı