Muhabir canlı yayında olduğunu farketmedi!

Yeni kabinenin açıklanması sonrası Taner Yıldız'ın açıklamaları ekrana gelirken muhabirin mikrofonu açık kalınca ortaya bu tablo çıktı.

GİRİŞ 29.08.2014 17:44 GÜNCELLEME 29.08.2014 18:10

Ankara'dan yaşanan siyasi trafik Ankara muhabirlerini isyan ettirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın basın açıklamasında mikrofonu açık kalan muhabirin sözleri canlı yayında ilginç bir görüntü oluşturdu. Muhabirin basın açıklamasının sonunda "Ah bittim" sözleri canlı yayından duyuldu.

Başbakan vekili Ahmet Davutoğlu yeni kabineyi açıkladı. Davutoğlu, bir önceki Başbakan Erdoğan'ın kabinesinden farklı olarak dört yeni isim ekledi. Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısı olurken, Nurettin Canikli Gümrük ve Ticaret Bakanı oldu.

MUHABİRİN MİKROFONU AÇIK KALDI

Davutoğlu'nun açıklamasını canlı olarak ekrana getiren haber kanalları, 62. Hükümetin kabinesinde görev alan isimlerle ilgili hemen her detayı ekran başındakilere aktarmaya çalıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın açıklamalarını ekrana getiren CNN Türk'te ilginç bir olay yaşandı. Yıldız'ın açıklamasını bitirip basın mensuplarına veda etmesi sonrası arka fonda stüdyodaki muhabirin "Ahh bittim" şeklindeki sözleri duyuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı