Filistinli amca şakacıyı gözyaşlarına boğdu / İZLE

Filistin’de yayın yapan şaka programındaki bir bölüm izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

GİRİŞ 02.09.2014 01:25 GÜNCELLEME 02.09.2014 01:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Filistinli 60 yaşındaki bir adamı hedef alan şakacılar Haham kılığına girerek yaşlı adamdan topraklarını satın almak istiyor. Ancak Filistinli amca ne teklif edilirse her şeyi reddediyor.

3 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİ REDDETTİ

Şakacılar 60 yaşındaki Ebu Eymen isimli amcaya toprakları karşılığında 3 milyon dolar teklif ettiler ancak bunun karşılığında ise yaşlı adamın sert tepkisi ile karşılaştılar.

Eymen'in bu tavrı karşısında şaşkına dönen televizyoncuların videonun sonunda gözyaşlarına hakim olamadıkları görülüyor.

İşte izleyenlerin gözlerini yaşartan o anlar;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    "Toprak Satışı". Arkadaşlar bırakın bu israil uydurmalarını... Münferit bir kaç olay dışında "TOPRAK SATIŞI" yoktur. Kim kimin toprağını satmış. Tarihini incelerseniz Osmanlı'dan bakiye kalan bu yerlerde ingilizler geldikten sonra israil şerefsizlerini yerleştirmişlerdir. Osmanlıda mülk kime aittir ki sonrasında şahıslar tarafından satılabilsin. Kadastro çalışması mı yapılmış, tapuları mı çıkarılmıştır ki böyle satılabilsin... Bunların hepsi israiilin uydurmalarıdır. Ama ne yazıkki gördüğüm bizim insanımızdan da bunlara inananlar var gibi... Selam ve dua ile...
    Cevapla
  • Ömer Aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    eli öpülecek adam.... finalde ağlamamak mümkün değil...
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    ah filistinli dedem ahhhhh. keşke senin de dedenin dedeleri aynı cümleleri kullanabilseydi...biz de kudusu tıpkı diğer kutsal topraklar gibi ziyaret edebilseydik...
    Cevapla
  • abdullah birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun amcaya. bu amca gibi zor olunur. çevrenize bir bakın hacı hoca takımının dünyalık sevgisine ev sahibi olan hacı amcalara yada dükkan sahibi olan komşusu zam yaptı diye benim yerimin neyi eksik deyip zam yapan hacı amcalara bakın birde günah çıkarma diye birşey yok aynısı sizin evinizi satın almaya gelen kişinin normalinin üstünde para teklif etse uçarak satarsınız yada satarız. ben çok etkilendim bu amcadan allah yardımcısı olsun inş.
    Cevapla
  • arifhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı bu?. Adamın yüreğine indireceklerdi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!