Sosyal medyada Tuğçe Kazaz yalanı

Ülke TV'ye konuk olan Tuğçe Kazaz ile ilgili uydurulan bir yalan, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Sosyal medyada Tuğçe Kazaz yalanı
Sosyal medyada Tuğçe Kazaz yalanı
GİRİŞ 07.09.2014 05:24 GÜNCELLEME 07.09.2014 06:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' programına konuk olan ünlü manken Tuğçe Kazaz gündeme dair pek çok konu hakkında konuştu. Kazaz açıklamalarıyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

'BENİ PARALEL YAPI HRİSTİYAN YAPTI' YALANI

Kazaz'ın ''Beni Paralel Yapı Hristiyan yaptı'' dediği iddia edildi. Ancak kısa süre içerisinde bunun yalan olduğu ve Photoshop kullanılarak Kazaz'ın açıklamalarının çarpıtıldığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada her gördüğüne inanan bir kesim fotoğrafın gerçek olduğunu sanarak Tuğçe Kazaz için linç kampanyası başlattı.

YORUMLAR 3
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR SOSYALİSTİN HAYALİ. Bir sosyalist olarak diliyorum ve istiyorum, har ayın son haftası bütün sosyal medya (facebook, twitter falan filan) bir hafta kapatılsın. İnsanlar sanallıktan çıksın normal hayata adım atsın, bir şeyler üretsin. Hiç değilse denize gitsin, sokakta koşsun, bir kitap okusun, hiç değilse AVM de dolaşsın, tabi yürürken gözleri telefondaki sosyal medyada olmadan.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    dun 1 haber var idi serdar ortac ile ilgili hani sanatciya geber ol falan diyen bir sahis bulunmus yakayi ele verince serdar dan ozur dilemis idi. serdar da en dogrusunu yapip af etmemis davaci olmus idi simdi memleketimde klaviye nin basina gecen agzina geleni soyleyip yaza biliyor sonucta yuz yuze asla bisey diyemiyecegi sahislar nasil ise bulamaz diye yazilip ciziliyor simdi devletin organlari bu konuda dikkatli olup bu tur internet yalanlarini minimum a indirmek icin biseyler yapmali mesela internette en cok hakaret konulari neler bunlari bulup kimler en asiri sekilde bu konularda yorumlar yapmis yada burda ki gibi montaj uygulamis bulup sahsa yonelik ise buyuk miktar para cezasi devlete yonelik ise onemli hapis cezasi bunu yapanlar memur ise rutbe sokumu isten cikartma gibi cezalari bi anda baslatip cok buyuk miktarda kisiye uygulayip onu anca boyle kesilir yoksa turkun huyudur yaparim yanima kalir nasilsa kimse kimseyi de bulamaz
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyor insanlık alemi. sosyalmedya nedir yahu haber ve bilgi alınacak hatta inanılacak en son yerdir.Bu kadar mı zayıfkaldıbeynimiz.Yalan artık en çokkullanılan araç olmuşsa vah ülkeme.Unutmayın batılı genç oturuyor ve nasıl bir proje yağıp insanları örümcekağı gibi örüp o hassaslıkda kontrol altında tutarım diye proje geliştiriyor tweetır vs vs altında bu yatıyor sosyalleşelim:) zannediyorsun eğer networkun olursa sende ilerde yaparsın inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak