Necmi ile 'Sihirli Geziler' Kanal 7'de

İllüzyon ve eğlence dolu bir gezi, eğlence programı ‘Necmi'nin Dünyası’ Magic Necmi’nin sunumuyla Kanal 7'de izleyiciyle buluşacak.

Necmi ile 'Sihirli Geziler' Kanal 7'de
Necmi ile 'Sihirli Geziler' Kanal 7'de
GİRİŞ 12.09.2014 16:43 GÜNCELLEME 12.09.2014 16:45

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerini gezdirirken eğlendiren yepyeni bir program başlıyor; Necmi’nin Dünyası ilk bölümünde lokumu ve kaymağıyla nam salan Afyon’dan izleyicilerine seslenecek.

Kanal 7 yeni yayın dönemine farklı bir gezi programıyla merhaba diyor. ‘Necmi’nin Dünyası’ ile ekranların sevilen ismi Magic Necmi, Türkiye’yi karış karış gezecek. Ancak bu program bilinen gezi programlarından oldukça farklı… Programda illüzyon, skeçler, lezzetli yemekler ve sıcacık sohbetler var… Magic Necmi‘Necmi’nin Dünyası’ ile ekran başındakileri sihirli bir yolculuğa çıkartacak.  Alışılmışın dışına çıkılan programda Osman Zarif tiplemesi izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek. Hiç ummadık bir anda sokakta ortaya çıkan Osman Zarif, zarif halleri ve yemek konusundaki hünerleriyle eğlenceli anlara imza atacak.

Necmi’nin Dünyası ilk bölümünde Afyon Kalesi, lokumu ve nefis manda kaymağıyla meşhur Afyon’dan keyifli görüntülere imza atacak. Magic Necmi, sıcakkanlı Afyon halkı ile yörenin adetlerini öğrenecek. Programda türlü şakalarla insanlara sürprizler yapılırken Osman Zarif ile Afyon lezzetleri keşfedilecek.

 
İlginç illüzyonlar, komik şakalar ve hiç duyulmamış yemek tariflerinin yer alacağı programda Magic Necmi, kendi dünyasını ekran başındaki izleyicilere sunacak. Eğlenceli görüntüler, farklı kültürlerden farklı renkler, yöresel lezzetler ve sıcacık insan manzaraları, Necmi’nin Dünyası’nda ekrana taşınacak.
 
İllüzyon, komedi, yemek ve sıcak sohbetin yer alacağı Necmi’nin Dünyası 14 Eylül Pazar gününden itibaren 18.50’de Kanal 7 ekranlarında…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında