Gökçek, Halk TV canlı yayınında isyan etti / İZLE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin kanalı Halk TV canlı yayınına telefonla bağladı.

GİRİŞ 17.09.2014 06:08 GÜNCELLEME 17.09.2014 06:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gökçek Halk TV'de yayınlanan Basın Koridoru programına telefonla bağlandı, Ankara şekebe suyu ile ilgili iddiaları yanıtladı.

HALK TV'NİN KJ'SİNE TEPKİ

Önceki hafta, Melih Gökçek'in canlı yayında "su deneyi" yapmasının ardından internette "Karadenizli vatandaştan Gökçek'e cevap" adıyla bir video dolaşıma sokuldu.

Halk TV de Karadenizli bu kişinin videosunu yayınladı. KJ'de de "Karadenizli vatandaş Gökçek'in su şovunu bozdu" şeklinde yazıldı.

Halk TV'nin bu video ve KJ'sine kızan Gökçek, canlı yayında Halk TV'ye de suçlamalar yöneltti.

YORUMLAR 10
  • osman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında kimin bidon kafalı olduğu ortaya çıkmıştır!. AK Partiye oy verenlere "bidon kafalı" diyenler şimdi bidonlarla yani damacanalarla uğraşıyorlar. Ankara'da her yıl mutat olarak görülen yaz sonu ishallerini bile siyaset malzemesi yapacak kadar düştüler. Bu konu tıbbi bir konu olduğundan tıp uzmanlarınca değerlendirilip eleştirilmesi gerekirken adi ve basit siyasetçiler tarafından alenen istismar edilerek anti propaganda malzemesi yapılmıştır. Bunu ancak "bidon kafalı" olanlar yapar.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    ben o karadenizlinin deneyinide biliyorum,izledim... doğrucu davut eletrolizi sayfa yettiğince açıklamış zaten..saf su hiç bir mineral içermediğinden renk vermez ve içilebilir ancak susuzluğunu giderir,içinde mineral olmadığından faydası yoktur.suya tat veren içindeki minerallerdir..o kardenizlinin suyu bence işte böyle mineralsiz,kalitesiz bir su!Gidn Avrupalının içtiği syu alın,elektroliz e bağlayın koyu bir renk verecektir..içindeki mibneral oranına ve çeşidine göre,yeşilden kahverengiye kadar..renk vermeyen su ancak çamaşır yıkamaya ve banyoda işe yarar,sabun iyi köpürür,çünkü sabun önce sudaki minmeralleri çöktürmede harcanır! Sayfa yetse size iyi bir kimya dersi verirdim. böyle yumuşak sular teksitilde,kot yıkama ve boyamada kullanılır..çünkü su ne kadar demineralize olursa renk parlak olur,uyumlu olur,ve diğer kimya sektöründe kullanılır..elbette bu oranların aşırı olmasıda içme suyunda tat bozukluğu verir,bunuda sınırı vardır elbet..yemekte tuzun fazla olması gibi...
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    VER AYARI MELİH BAŞKAN,BUNLARIN HAKKINDAN SEN GELİRSİN!. Bozacılar şıracıları ağırlıyor o programda,başka da bir halt yok zaten. Melih başkan basmış fırçayı bozacılara da şıracılara da,iyi de tapmış!
    Cevapla
  • nef arkeder 9 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdımmmm. sn gökçek halk tv yi bukadar ciddiye alr mıydı ?şaşırdımmmmmm
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama: Elektroliz Deneyi Nedir?. Elektroliz Deneyi Nedir? Suyun elektrolize edilmesi demek “elektrik akımı” verilmek suretiyle doğal kaynak suyunun içerisindeki doğal minerallerin “ayrıştırılması” demektir. Suya verilen elektrik akımı sayesinde sudaki sağlığa yararlı ve gerekli doğal mineraller tabiattaki doğal renklerine geri dönüşür ve suyun rengi bir anda değişir. Bu sırada da suda renklenme ve partiküller oluşmaktadır. Renklenme kullanılan elektrodun demir, mangan, bakır gibi değişik metallerin cinsine göre de aynı suda değişik renkte olacaktır. Suyun temizliği bu deneyden anlaşılamaz. Sadece saf su denilen, elektriği iletmeyen, dolayısıyla elektrolizin başarısız olduğu ve içinde insana yararlı hiçbir mineral olmadığı için içilmeyen suda bu tarz renklenme olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!