Canlı Yayın'da şok istek!

Kanal 7’de yeni programa başlayan sevilen sanatçı Ebru Yaşar, canlı yayında annesinin sürpriz isteği karşısında duygusal anlar yaşadı.

Canlı Yayın'da şok istek!
Canlı Yayın'da şok istek!
GİRİŞ 17.09.2014 16:21 GÜNCELLEME 17.09.2014 16:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı ilk gününden itibaren izleyicilerinin beğenisini kazanan Ebru Yaşar’la Her Gün programının üçüncü gününde yayına sürpriz bir konuk bağlandı. Halk müziği sanatçısı Hülya Polat’ın konuk olduğu bugünkü programda, yeni doğum yapan anne için gerekli olan materyaller, yeni bebeğin uyum sürecinde dikkat edilmesi gerekenler, bebekte görülmesi muhtemel olan rahatsızlıklar ele alındı. Lohusa kıyafetleri giyen Ebru Yaşar, doğum öncesinde ve sonrasında bir annenin nasıl davranması gerektiğini uzman eşliğinde anlattığı sırada, Ebru Yaşar’ın annesi canlı yayına sürpriz bir şekilde telefonla bağlandı. Kızından evlenmesini ve çocuk sahibi olmasını isteyen anne Nesrin Yaşar, ‘‘İnşallah bunlar gerçek olur. En yakın zamanda gerçeğini istiyorum ben… Evlenin artık. Torun sahibi olalım artık, yeter. Bir taneye de razıyız. Çok istiyorum çok… İnşallah torunumu kucağıma alırım’’ dedi. Annesinin bu isteği karşısında duygu dolu anlar yaşayan Ebru Yaşar, ‘‘Allah isteyen herkese ve bize de nasip etsin’’ dedi.
 
O anları izlemek için tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    Ebru yaşar aşkım ceylan bakışlım benim sana ben doyamadim seni hiç unutamadım
    Cevapla
  • diloşbebek 3 ay önce Şikayet Et
    dualarımla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim ebru'm
    Cevapla
  • diloşbebekehribar 3 ay önce Şikayet Et
    ebrunun annesine kurban olurum
    Cevapla
  • diloşebruyaşar 4 ay önce Şikayet Et
    dişi hitstar Dilara ablan ağlıyor şimdi kucağında bebekler ne kadar da tatlı
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'dan beter olacağız..... Kariyere yöneltilen kadın, o kadar heyecanı, zevki, ilgiyi bırakıp anne olamaz. Ancak ne zamanki devrinin geçtiğini anlar, babucu dama atılır ve etrafı boşalır, anne olduğunu hatırlar ve alelacele bir çocuk yapmaya çalışır. Tabi eğer adet devri bitmemişse . Ondan sonra acaba Çin'den, Afrika'dan bir çocuk evlatlık edinebilirmiyim diye çırpınır. Anneside ''bir tanede olsa yeter'' diye ağlar durur. Avrupa'da bu şekilde yürüyen kariyer merdiveni, ucuna gelindiğinde kadını güm diye yere çakmakta, duygusal kadın ruhen bitmektedir. Ondan sonra ne kariyer, ne babayer. Anlaşılan aynı duruma düşmüşüz. Bir Alman fıkrası: Kasap şikayetçi. Arkadaşı sorar. Bayat etlerle başım dertteydi der. Nasıl hallettiğini sorar. Boşadım, der. İşte Avrupa'da kadının geldiği nokta. Taklit edersek, bizimde geleceğimiz nokta.
    Cevapla
  • diloşgeldesevme2021 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
  • diloşgeldesevme2021 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz