Başkent Kulisi yine gündem belirliyor

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ülke siyasetindeki yeni dönemi ve dünya gündemini Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

Başkent Kulisi yine gündem belirliyor
Başkent Kulisi yine gündem belirliyor
GİRİŞ 27.09.2014 14:18 GÜNCELLEME 27.09.2014 14:18

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, bu hafta Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı ağırlıyor. Yeni Türkiye’de yaşanan gelişmeler, dünya gündemindeki IŞİD operasyonları ve 12 Ekim’de gerçekleşmesi beklenen HSYK seçimleri üzerine yapılan tahminler Yalçın Akdoğan ve Mehmet Acet tarafından masaya yatırılacak. Akdoğan, ‘IŞİD'e karşı oluşturulan koalisyonda Türkiye yer alacak mı? Türkiye yeni süreçte nasıl bir rol üstlenecek? Amerika öncülüğünde başlatılan operasyonlar Irak ve Suriye'nin geleceğini nasıl etkileyecek? Amerika, Suriye ve Irak'ta ikili bir politika mı izliyor? HSYK seçimlerinden nasıl bir sonuç çıkması bekleniyor? Çözüm süreci tehlikede mi?’ sorularını Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Pazar günü saat 09.30’da canlı yayınla Kanal 7’de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha