Yetenek Sizsiniz'de jüriyi şaşırtan yarışmacı

Yetenek Sizsiniz'in bu haftaki bölümünde sahneye çıkan Hakan Akın, jürinin dalga geçmesi ve önyargılara rağmen jüriyi şaşırtmasını bildi.

GİRİŞ 28.09.2014 11:21 GÜNCELLEME 28.09.2014 15:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve bu sezon juri üyeliğini Eser Yenerler, Özgü Namal ve Murat Boz'un yaptığı Yetenek Sizsiniz'de Hakan Akın isimli yarışmacı yaptığı dans gösterisiyle herkesten tam puan aldı.

"SENCE KAÇ SANİYEDE ELENECEKSİN" SORUSU

Sahneye çıktığı andan itibaren jüri tarafından dalga geçilen yarışmacıya Acun Ilıcalı "Sence kaç saniyede eleneceksin?" diye sordu. Diğer jüri üyelerininde alay ettiği yarışmacıya 'sen hayatında hiç dans ettin mi?' gibi soruları yöneltildi. Yorumlara aldırmadan dans eden yarışmacı jüriden 4 evet aldı.

YORUMLAR 12
  • kemal tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda gördüğüm en uyanık adam!. Bu arkadaş eğer sahneye çok iddialı çıksaydı jüriden bu dansı ile 4 çarpı alacakken, tecrübesiz gibi görünerek (hiç dans etmeden dans eden biri ayağıyla) jürinin kafayı bulandırmayı başardı. Helal adama.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    HEM DALGA GEÇ HEM DE KASANI DOLDUR. E,Acun abi öle mi? Onların sırtından özel uçaklara bin,sonra da... Ayıp ayıp!
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    AKILLILAR DALGA GEÇER, ZEKİLER KÖPRÜYÜ KARŞIYA GEÇER.... Akıllılar ile zekiler arasındaki fark işte budur. Akıllılar çalışkan, icracı ve işbitiricidirler. Her işe elleri değssin ister ve yorulurlar. Zekiler ise asla yaptıracakları işi kendileri yapmaz, çoğu zaman dalga geçilir lakin her zaman köprüyü karşıya en kısa yoldan geçmesini iyi bilirler....
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    dalga. olayı bile mizansel bu tür programlarda işi şansa bırakmıyorlar işte program yapılırken ilginç kişilkler seyircinin dikkatini çekecek yarışmacı bunlar reiting artırdıklarını bildikleri için sanki tesadüfen bir yarışmacı geliyor öyle bir hareket kişilik ortaya koyuyorki millet mest oluyor.ama aslında mizansem sonuçta her şey reitingi para ozaman mizansel yarışmacılarda program içinde kullanılıyor.
    Cevapla
  • fatihintorunu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.. Yürüyen merdivende amuda kalkmış dünyada yapan yok.Ha haha ya bu adam kaçık.Olsa ne olmasa ne ben yeteneksizsiniz falan izlemem haberde izledim videoyu.Adam resmen karizmasını yerle bir etti yaşının adamı ol ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu