O Ses Türkiye yeni bölümüyle ekrana geldi

O Ses Türkiye 2. bölümü ile ekranlara geldi. Türkiye'nin en iyi seslerini bulmayı amaçlayan yarışmada yine muhteşem sesler vardı.

O Ses Türkiye yeni bölümüyle ekrana geldi
O Ses Türkiye yeni bölümüyle ekrana geldi
GİRİŞ 30.09.2014 15:16 GÜNCELLEME 30.09.2014 22:26

Acun Ilıcalı'nın yapım ve sunumunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışması TV8 ekranlarında 2. bölümü ile ekrana geldi. Türkiye'nin en iyi seslerini bulmayı amaçlayan ve bir çok farklı türden şarkının seslendirildiği bu bölümde yine nefesleri kesen performanslar sergilendi.

Yeni sezonda jüri koltuğunda Mazhar Alanson ve Özkan Uğur tek koltuğu paylaşırken, diğer 3 jüri koltuğunda ise Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz ve Hadise yer alıyor. İlk bölümü ile dün ekranlara gelen O Ses Türkiye, yeni sezon 2. bölümü ile de bu akşam ekranlara geldi.

O Ses Türkiye'nin 2. bölümünde yer alan etkileyici performansları, jürilerin yaşadığı komik anları ve tercihlerini TV8 internet sitesinden izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye 1. bölümde neler olmuştu?

O Ses Türkiye yarışmasının ilk bölümünde komik ve eğlenceli anlar yaşanmıştı. Zerrin Özer'in Kıyamam şarkısını seslendiren Duygu'nun etkileyici performansıyla bütün jürilerden kendi takımına davet almasının yanında Mazhar Alanson ile Gökhan Özoğuz arasında yaşanan atışma da izleyicileri güldürmüştü.

O Ses Türkiye 1. bölüm izlemek isterseniz tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!