Canlı yayında Fatih Altaylı'yı şaşırtan mail

Seyircinin IŞİD'i destekleyen maili karşısında şaşıran Altaylı ellerini iki yana açarak "görüyorsunuz değil mi Türkiye'nin halini" dedi.

Canlı yayında Fatih Altaylı'yı şaşırtan mail
Canlı yayında Fatih Altaylı'yı şaşırtan mail
GİRİŞ 01.10.2014 09:08 GÜNCELLEME 01.10.2014 09:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Habertürk ekranlarında Irak ve Suriye'deki IŞİD kabusunu masaya yatıran Fatih Altaylı canlı yayında okuduğu bir seyirci maili üzerine ne yapacağını şaşırdı.
 
SEYİRCİDEN CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN IŞİD MAİLİ
 
IŞİD'in kuşattığı Kobani şehrini ziyaret eden CHP milletvekili Veli Ağababa'yı konuk eden Altaylı konuğunu uğruladıktan sonra bir seyirci maili paylaştı.

"Gelen maillerden bazıları şöyle diyor, Yüksel Arı diye biri göndermiş:

O Ağababa denen vekil Nusayri. Biz Sünniyiz, IŞİD'le bir derdimiz bir korkumuz yok, o korksun o düşünsün." diyen seyircinin maili karşısında şoke olan Altaylı ellerini iki yana açarak "görüyorsunuz değil mi Türkiye'nin halini" dedi.

YORUMLAR 2
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    izleyici zekasına aklı ermeyen zat. fikir özgürlüğünü savunursunuzya hani gaztecisinizya ,, bana göre laf salatsından farkınız yok .
    Cevapla
  • Fatih YÜKTAŞIR 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberi Okuyunca !. Meselede elbette vahim ifadeler olsada, CHP li bir'i oradaymış. O da KK'nın ekibinde olunca e durum ortada. Bence seyyar provakatördür. Ben Üsküdar'da yaşıyorum. İşid çıkmadan 2 sene evveldir. RTE Cumbaba dedğil o zaman bu tipler biz Aleviyiz, Suriye hallolsun sıra TC'yede gelecek siz'i caminizden çıkınca kesecez diyordu. Bu CHP hep bir kısım provokatörü etrafına alıp olay çıkartıyor. 1978'de Çorum'da da aynısı olmadı mı ? Ergenekonu ortaya atan Tuncay GÜNEY'de Çorum'dan ortaya atlamadımı ? Bu CHP'nin ileri kadrosu Çorumdan çok yoğunmu e o zaman iyi bakmak lazım iyi. Provokasyon bunlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması