Macarlar Muhteşem Yüzyıl için miting yapıyor

Yıllardır Muhteşem Yüzyıl dizisini yayımlayan Macar RTL Klub kanalı, diziye altı haftalık bir ara verileceğini açıklayınca olanlar oldu.

Macarlar Muhteşem Yüzyıl için miting yapıyor
Macarlar Muhteşem Yüzyıl için miting yapıyor
GİRİŞ 02.10.2014 09:58 GÜNCELLEME 02.10.2014 10:38

''Dizimizi istiyoruz" sloganı etrafında bir araya gelen ve on binlerce imza toplayan dizi hayranları mitinge hazırlanıyor.

Osmanlı İmparatorluğu'nun Macaristan topraklarını terk etmesinden 315 yıl sonra, Macar televizyon izleyicileri, Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayından kaldırılmasına tepki gösteriyor.

İMZA TOPLAMAYA BAŞLADILAR

Yıllardır Macarların en çok izlediği üç diziden biri olan Muhteşem Yüzyıl'ın hayranları, sosyal medyada oluşturdukları bir grupla imza toplamaya da başladılar.

KANALIN ÖNÜNDE GÖSTERİ YAPILACAK

Muhteşem Yüzyıl hayranları, 4 Ekim Cumartesi günü, dizinin tekrar yayına alınması için RTL televizyon binası önünde bir gösteri de yapacaklarını açıkladılar.

KANAL AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Tepkilerin büyümesi üzerine, Macar RTL televizyonu program müdürü de bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Seyircilerden özür dileyen Macar RTL program müdürü, başka bir program nedeniyle dizinin yayımlanmasına ara vermek zorunda kaldıklarını, ama bunun sadece altı haftalık bir mola olacağını ve daha sonra dizinin yayınlanmasına devam edileceğini açıkladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!