Canlı yayında askerden şaşırtan çıkış!

Ülke TV ekranlarında Türkiye’nin ve dünyanın nabzını tutan 'Ersoy Dede ile Ülke’de Bugün' programında ilginç anlar yaşandı.

Canlı yayında askerden şaşırtan çıkış!
Canlı yayında askerden şaşırtan çıkış!
GİRİŞ 02.10.2014 13:38 GÜNCELLEME 02.10.2014 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son günlerde “sıcak bölge” olarak adlandırılan Suruç’tan yayın yapan Ülke TV ekibi bölgede yaşananları an be an ekranlara taşımaya devam ediyor. İşte o anlardan birinde sınır bölgesinde gelişmeleri değerlendiren Ülke TV yorumcusu Ömer Turan ve kameraman Mehmet Bal’ın gerçekleştirdiği canlı yayında hayli ilginç bir diyalog yaşandı. Sınırda görevli bir asker canlı yayını güvenli olmadığı gerekçesiyle durdurmak istedi. Ömer Turan ise askere “gerekli izinleri aldık” diyerek cevap verdi.

‘Güvenli olmadığını biliyoruz!’

Ersoy Dede’nin soru sorduğu sırada sözünü kesen Ömer Turan, görevli askere döndü ve durumu izah etmeye çalıştı. Askerin ısrarlı uyarısı Ömer Turan’ı ikna etmeyince olaya stüdyodan Ersoy Dede müdahale etti ve Ömer Turan’dan yayını farklı bir  yerden yapmasını rica etti. 

İşte canlı yayında yaşanan o anlar…

  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    askerimizin mesaisi yoğun ama.... En çok ülke tv nin kanal olarak onlara yardımcı olması lazım. destek olması lazım. canlı yayında askerimize kızmanın manası yok. Onlar senin güvenliğini düşünüyor. özellikle ülke tv nin Askere karşı daha saygılı olması gerekir. Allah hepimize sabır ve sükunet versin.
    Cevapla
  • abece otuzdört 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber. Güzel bir an yakalanmış Sıfır noktasını da bu şekilde görmüş olduk Allah ordakilere ilk başta Mehmetçiğe sonra vatandaşlara sabır ve kolaylıklar versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?