İbrahim Tatlıses'ten ''Karadayı''ya eleştiri

Yıllarca Türk sinemasında birçok filmde rol alan İbrahim Tatlıses sosyal medyadan 'kabadayı' dizilerine eleştirilerde bulundu.

İbrahim Tatlıses'ten ''Karadayı''ya eleştiri
İbrahim Tatlıses'ten ''Karadayı''ya eleştiri
GİRİŞ 07.10.2014 12:05 GÜNCELLEME 07.10.2014 14:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden 'Karadayı' hakkında yorumda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun kabadayı rolünü eleştiren Tatlıses twitter hesabından şunları yazdı:

"Dizileri izlerken tam tatmin olamıyorum. Karadayı: Kabadayılığa soyundun. Bir yelek bir gömlek oldu mu şimdi? Ya ben bilmiyorum ya da siz. Bu alemde yüzlerce arkadaşım, abilerim oldu. Hiçbirini gömlek ve yelekle görmedim. Kabadayısın, aleme akıyorsun yelek ve gömlekle. Nasıl ya? Üstünde bir çakı bile yok!"

YORUMLAR 8
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    AKDENİZ AKŞAMLARINI DİNLEYİN DE GEVŞEYİN.. iboya laf etmeyin doğru diyor. karadayıyı ben de izliyorum ama taa başından beri seyirciyle aptallık ölçümü yapılıyor. yok sahte avukatlık, yok.mahkeme hakimini mahkemede dövmek,koca hakime hanımın, sahte stajyer avukata aşık olması,orada en gerçekçi olanlar DALYAN RIZA VE BETON NECDET LE YILAN.. en dobra adamlar.rollerinde sakatlık yok. ama karadayıyı yazanlar milletin aklıyla alay etmesin.bir sahnede de mafyalar ilerde buluştular, bu hemen atladı aralarına girmeye de polis arkadaşı zor tuttu.gidip dövecek sözde. yahu alnının şakına 10 tane mermiyi dayarlardı. ne cesareti be.millet de maalesef aferin lan, amma gözü pek diyordu.demek milletçe böyle efeliklere ihtiyacımız var.evde hanımın dizi dibinde seyrederken de bu efelik tatlı yani. onun için İBRAHİME KIZMAYIN. GERÇEK SANATÇIDIR. KURŞUNU YEME SEBEBİ DE MALUM.. pkk YA HARAÇ VERMEDİĞİ İÇİN.SİZ İBONUN AKDENİZ AKŞAMLARINI BİR DİNLEYİN HELE.. GEVŞERSİNİZ.Ao gerçek sanatçıdır. allah şifasını versin.
    Cevapla
  • cem güneş 9 yıl önce Şikayet Et
    kabadayı. kabadayıdan kafasına yediği kurşunu çabuk unuttu heralde ...
    Cevapla
  • osman sakrak 9 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. kabadayılık silahla çakıyla çakmakla değil yürekle olur ağalık vermekle olur almakla değil senin abilerinin çakıyla silahla yaptığını karadayı yelekle yapıyor demekki
    Cevapla
  • Atilla Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    KARADAYI Şiddetle Kan Kaybediyor.. Ortalık bir yığın şiddet içerikli dizilerle doldu. Bu tarz dizileri millet nasıl hala izliyo dediğimiz zaman, Sen Git Aşkı Memnu yu Seyret diyecek kadar millet şaşırmış. Ama gerçekten yazık şu millete. Neden şiddete yönelik diziler prim yapıyo ve izleniyo anlamıyorum. KARADAYI için ise şunu söyliyeyimki başlarda dizi güzeldi. Ama Gezi olayları ile kendilerini ifşa etmeleri yakışmadı. Halka mal olacaksanız taraf olmayacaksınız. Dizi ise başlarda iyiydi ama şu son sezona girdiklerinden beri rezalet bir senaryo içindeler. Saçma sapan konular işleniyor. Başından beri bilinen kirli adamlar hala üç sezondur at koşturuyor. Sıktı yani bu dizi.
    Cevapla
  • Haluk Tek 9 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bakardım. Gezi olaylarına destek verdiklerini öğrenince daha bakmaz oldum bence İbo'da sizde bakmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı