Elif dizisinde bu akşam neler olacak?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te bu akşam bakın neler olacak?

Elif dizisinde bu akşam neler olacak?
Elif dizisinde bu akşam neler olacak?
GİRİŞ 09.10.2014 09:05 GÜNCELLEME 09.10.2014 13:36

Sevilen dizi Elif’te tehlike çanları bu kez Melek için çalıyor. Melek’in birden hayatlarına girmesini kabullenemeyen Arzu, Melek’i öldürmek için plan yapmaya başlar.

On yedinci Bölüm:

Kenan, Elif’i annesine götürmek için yola çıkar. Bu durumu öğrenen Arzu, engel olabilmek için elinden geleni yapar fakat Kenan’ı durduramaz. Kenan’ı yalnız bırakmayan Arzu, yol boyunca engeller çıkartır. Arzu, Kenan’ın Melek’e gitmesine engel olabilecek mi? Veysel çiftlikte Ayşe’yi zor durumda bırakır. Gonca, Veysel hakkındaki gerçeği öğrenir. Arzu’nun hiç beklemediği bir anda Melek’in hayatına dâhil olması, onu çıldırtır. Arzu bu kez ölümcül ve büyük bir karar alacaktır.

Dizi Hakkında

Gizli bir aşkın meyvesi olarak dünyaya gelen minik Elif’in öyküsü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Annesi, kendisine hamileyken zorla babasından uzaklaştırılan minik Elif, üvey babası tarafından çocuk tacirlerine verilmek istenince çareyi kaçmakta bulur. Hiç görmediği babasının çiftliğinde besleme olarak yaşamaya başlayan Elif, artık annesinden uzakta bambaşka bir hayata yelken açmıştır. Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Annesine kavuşacağı günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi? Başrollerinde Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü hafta içi her gün 18.50’de Kanal 7’de ekrana taşınıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı