Arzu bu sefer başarılı olabilecek mi?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif'in bu akşam ki bölümünde neler olacak?

Arzu bu sefer başarılı olabilecek mi?
Arzu bu sefer başarılı olabilecek mi?
GİRİŞ 10.10.2014 10:01 GÜNCELLEME 10.10.2014 10:02

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te bu akşam Arzu Elif ve Melek’ten kurtulmak için yeni planlar yapar. Arzu bu sefer başarılı olabilecek mi?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif'in On sekizinci Bölümünde Elif’i hayatından çıkarmak için her yöntemi deneyen Arzu yeni planlarını uygulamaya geçer. Bu kez planlarına Ayşe’yi de dâhil eden Arzu Elif’in çiftliği terk etmesi için elinden geleni yapar. Zeynep ise çok önem verdiği okulu Melek’e destek olmak için aksatmaya başlar.

Bu durum Zeynep’in eğitim hayatını tehlikeye sokar. Arzu, hayatlarına giren Melek’i ortadan kaldırmak için uğraşır. Ölümcül planını devreye sokmak için harekete geçen Arzu Melek’in karşısına çıkar. Melek ise tüm olan bitenden habersiz canını kurtarmak için çabalar. Melek kurtulabilecek mi?

Dizi Hakkında

Gizli bir aşkın meyvesi olarak dünyaya gelen minik Elif’in öyküsü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Annesi, kendisine hamileyken zorla babasından uzaklaştırılan minik Elif, üvey babası tarafından çocuk tacirlerine verilmek istenince çareyi kaçmakta bulur. Hiç görmediği babasının çiftliğinde besleme olarak yaşamaya başlayan Elif, artık annesinden uzakta bambaşka bir hayata yelken açmıştır.

Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Annesine kavuşacağı günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi? Başrollerinde Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü hafta içi her gün 18.50’de Kanal 7’de ekrana taşınıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler