Dünyanın dört bir yanından 'Karadayı akını'

Karadayı’nın ünü Türkiye sınırlarını aştı. Dünyanın dört bir yanından insanlar Karadayı'nın setini görmek için akın ediyor.

Dünyanın dört bir yanından 'Karadayı akını'
Dünyanın dört bir yanından 'Karadayı akını'
GİRİŞ 13.10.2014 13:07 GÜNCELLEME 13.10.2014 13:45

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin oynadığı ekranların fenomen dizisinin setini görebilmek ve oyuncularla tanışmak için Şili'den bile gelen var. Karadayı, Beykoz'un yeni turizm elçisi oldu!

Pazartesi akşamları zirveye oynayan Karadayı sadece ülkemizde değil, yurtdışında da bir fenomen haline geldi. Romanya, Gürcistan, Yunanistan, Hırvatistan, Ortadoğu hatta Şili’den dizinin setine turistik turlar düzenlenmeye başlandı. 

YILIN EKRAN FENOMENİ: KARADAYI

Öyle ki gösterildiği Yunanistan’da bile reytinglerde birinci gelmekte. Hal böyle olunca Türkiye’ye gelen turistler dizinin çekimlerinin gerçekleştiği Beykoz semtine adeta akın ediyor. ‘Karadayı’ turları düzenleyen şirketlere katılan ve İstanbul’a gelen dizinin hayranları seti görüp, oyuncularla bir hatıra fotoğrafı çektirebilmek için binlerce lirayı da gözden çıkarmış durumda.

Karadayı setinden bir kare:

Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda sürdürülen dizinin kullandığı dış mekanlardan birisi de Beykoz sırtlarındaki manzarası müthiş olan bu kafe:

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı