Elif çiftlikten kovuldu

Yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran Elif yine heyecan dolu bir bölümle 18:50’de ekrana gelecek.

Elif çiftlikten kovuldu
Elif çiftlikten kovuldu
GİRİŞ 13.10.2014 15:35 GÜNCELLEME 14.10.2014 15:19

Elif’te bugün, Arzu sonunda istediğine kavuşur. Elif’i çiftlikten kovmuştur. Fakat bu zafer fazla uzun sürmeyecektir. Elif, çiftliğe nasıl dönecek?  Türk sinemasının efsaneleşmiş filmlerinden ‘Garip’ 20:00’de izleyiciye duygu dolu bir film keyfi sunacak. 21:50’de ise ‘Yeraltı Canavarı 2’ filmiyle aksiyon severleri televizyonlarının başına kilitleyecek.

Elif-18:50

Ayşe, Arzu’nun oyununa gelir.  Arzu zaferini kutlarken, Ayşe Elif’le birlikte beş parasız sokaklarda kalır. Günlerdir Emiroğlu ailesini bir gölge gibi takip eden Melih, bu kez Kenan’ı izlemeye alır. Kenan, annesinin sakladığı büyük bir sırrı öğrenir. Kenan'ın işçilere işlemesi için verdiği topraklarda büyük bir gizem gömülüdür.  Kenan ne yapacak? Kenan ve Melek, Ayşe ile ortadan kaybolan Elif’i aramaya koyulur. Peki, Kenan ve Melek bu sefer nasıl bir sürprizle karşı karşıya kalacak?

Türk Filmi ‘Garip’-20:00

Başrolünde Kemal Sunal’ın rol aldığı Garip adlı film Kanal 7’de ekrana geliyor. Kemal geçinmek için her türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün yol kenarına bırakılmış kundakta bir bebek bulur. Kimsesiz bebeği sahiplenen Kemal bebeğin babası gibi kızı büyütür ve sahip çıkar. Günün birinde oyunculuk yeteneğini keşfeden bir yönetmenin ilgisini çeker ve bir filmde rol alır. Paranın kokusunu alan öz babası ise ortaya çıkarak kızın velayeti için dava açar. Kemal, öz evladı olarak gördüğü kızından ayrılacak mı?

Yabancı Sinema ‘Yeraltı Canavarı 2’- 21:50

Serinin 2 filmi Canavarları yok etseler de yeniden türemişlerdir. Tremors'da bir çöl şehrine dehşet saçan dev yeraltı canavarları, şimdi Meksika petrol bölgesine doğru ilerleyerek önlerine gelen her şeyi ve herkesi silip süpürmektedir. Ancak onları durdurabilecek sadece tek bir kişi vardır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!