Elif yine saldırıya uğruyor

Kanal 7, sevilen program ve dizilerinin yanı sıra sinema tarihinde yer edinmiş filmleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Elif yine saldırıya uğruyor
Elif yine saldırıya uğruyor
GİRİŞ 14.10.2014 10:10 GÜNCELLEME 16.10.2014 11:21

Kanal 7, sevilen program ve dizilerinin yanı sıra sinema tarihinde yer edinmiş filmleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen dizi Elif’te, uçurumdan düşen Elif’in, hastanedeki ölüm kalım mücadelesi izleyiciyi hüzne boğacak. Kanal 7 akşam sinema kuşağı bölümünde Kara Şövalye’nin maceraları aksiyon dolu bir gece yaşatırken İnek Şaban, gülmekten kırıp geçirecek.

Elif – 18:50

Arzu, Elif’in hayatını tehlikeye atacak planı gerçekleştirmiştir. Fakat gizemli biri Elif’in uçurumdan atıldığını görür ve minik kızı hastaneye yetiştirir. Elif, hastanede ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Her şeyden habersiz olan Melek ise kızını almak için gittiği çiftlikte, Elif’in başına gelenleri öğrenir ve perişan olur. Melek yavrusunu görmek için hastaneye gider. Hastanede ise kendisini bir sürpriz beklemektedir. Melek ve Kenan’ın karşılaşma ihtimalini düşünen Arzu bu buluşmayı engellemek için planlar yapmaya devam ederken, polisin devreye girmesiyle panik yaşar. Elif’i kurtaran gizemli kişi Arzu için bir tehdit olacak mı?  Elif’in küçük kalbi, yaşam ve ölüm arasındaki bu mücadelede hayata tutunabilecek mi?

Yabancı Sinema ‘Kara Şövalye’ – 20:00

Hit aksiyon filmi “Batman Begins/Batman Başlıyor”un devamı olan “The Dark Knight/Kara Şövalye” yönetmen Christopher Nolan ile Batman/Bruce Wayne rollerini bir kez daha üstlenen yıldız oyuncu Christian Bale’i tekrar bir araya getiriyor.

Türk Filmi ‘İnek Şaban’ – 21:50

Karpuz  satarak yaşamını kazanan Şaban’ın sevgilisi Ayşe evlenebilmesi için başlık parasına ihtiyacı vardır. Onu biriktirmek için Almanya’ya gitmeye karar verir. Fenerbahçe’nin Şaban’a benzeyen ünlü kalecisi Bülent takımını yüzüstü bırakıp Amerika’ya kaçar. Takımın yöneticileri Almanya’ya gitmek üzere havaalanına giden Şaban’ı Bülent zannederek kaçırırlar. Şaban kimseye derdini anlatamaz. Onun Bülent olduğunu ve numara yaptığını zannetmektedirler. Oysa Şaban’ın tek derdi Ayşe ile bir an evvel evlenmektir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir