Elif hastaneden çıkıyor

Elif kendisini uçurumdan atan kişinin kim olduğunu söyleyecek mi?

Elif hastaneden çıkıyor
Elif hastaneden çıkıyor
GİRİŞ 18.10.2014 16:00 GÜNCELLEME 21.10.2014 10:21

Kanal 7 haftanın ilk gününde yine dopdolu içeriğiyle izleyici karşısına çıkıyor. İlgiyle izlenen Elif’te sevindirici gelişmeler var. Hastaneden çıkan Elif, gerçekleri söyleyip söylememek arasında kalacak. Kanal 7 sinema kuşağında Şaban Pabucu Yarım’la kahkaha tufanı yaşanırken, Yeraltı Canavarı 3 ile heyecanın doruklarına çıkılacak.

Elif – 18:50

Elif, ölümle yaşam arasındaki mücadeleyi kazanmıştır.  Melek yavrusunu Veysel tehlikesinden korumak için yine çiftliğe gönderir. Arzu’nun korktuğu başına gelir. Elif’ten kurtulamadığı gibi, bir de onu öldürme teşebbüsünde bulunduğunu, Elif’in herkese anlatabilme ihtimalini düşünerek panik olur.  Arzu, Elif’i hastanede ölüme terk ettiği andaki tüm delilleri ortadan kaldırması için, Gonca’dan yardım ister. Gonca bu görevi yerine getirmeye çalışırken, her şeyi birbirine karıştırır. Bu başarısız hamle sonucunda Arzu ve Gonca’nın hayatına, Veysel girecektir. Kenan ise Elif’i uçurumdan aşağı kimin yuvarladığını öğrenmek ister. Bunun için Elif’in olayı anlatmasını bekler. Arzu’dan korkan Elif, gerçekleri söyleyecek mi?

Türk Filmi ‘Şaban Pabucu Yarım’ – 20:00

Hiçbir işte dikiş tutturamayan saf delikanlı Şaban yaşlı halası Adile teyze ile birlikte yaşar. Halasının bebekken alıp büyüttüğü Zeynep, Şaban’ın kendisini fark etmesi için her yolu dener. Ancak Şaban’ın aklı fikri güzel Semra’dadır. Can dostu Ali’nin kalbi ise Zeynep için çarpmaktadır. Günün birinde Adile teyze ve kol kanat gerdiği mahalle çocukları için kötü bir haber gelir. İşadamı Haydar, Adile teyzenin yaşadığı, üzerinde çocuk parkı olan araziyi satın almış ve çıkmaları için onlara on gün süre vermiştir. Şaban ve Ali Haydar’ı vazgeçirmek için çare ararken akıllarına onun oğlunu kaçırmak gelir. Ancak Haydar’ın düşmanları da başka hesaplaşmalar yüzünden aynı planı yapınca işler karışır.

Yabancı Sinema ‘Yeraltı Canavarı 3’ – 21:50

Nevada eyaletindeki küçük bir kasaba olan Perfection, turizm konusunda oldukça iyi bir sezon beklemektedir. Macera düşkünü Jack Sawyer de bu konuda orada yatırımlar yapmak üzere çalışmalara başlamıştır. Kasabanın eski sakinlerinden Burt Grummer, yeraltında yaşayan garip yaratıklarla savaşmış ve onları yok ettikten sonra da sakin sakin yaşamayı umduğu küçük kasabasına geri dönmüştür. Ancak burada da arazi mafyasının kasabada estirdiği terör havasını görünce onlarla savaşmaya hazırlanır. Ancak bu sırada yine o meçhul yeraltı canavarları ortaya çıkar ve macera düşkünü Jack ile birlikte onlara karşı savaşmaya ve kasabadaki yaşayanları kurtarmak üzere harekete geçerler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri