Elif'te Arzu'nun suçlu olduğu ortaya çıkacak mı?

Sevilen dizi Elif’te Melek’i gören Kenan onunla konuşmanın yollarını arar. Arzu ise kendisini tehdit eden Veysel’le anlaşmaya çalışır.

Elif'te Arzu'nun suçlu olduğu ortaya çıkacak mı?
Elif'te Arzu'nun suçlu olduğu ortaya çıkacak mı?
GİRİŞ 20.10.2014 15:45 GÜNCELLEME 23.10.2014 12:53

Kanal 7  ekranlarının sevilen dizisi Elif’te Melek’i gören Kenan onunla konuşmanın yollarını arar. Arzu ise kendisini tehdit eden Veysel’le anlaşmaya çalışır. Kanal 7 film kuşağında efsanevi filmlerden Rambo 2 ile macera dolu bir akşam yaşanırken gecenin ilerleyen saatlerinde Düttürü Dünya ile trajikomik bir hikayeye şahit olunacak.

Elif – 18:50

Kenan, çiftliğe kadar gelen Melek’i görür ve Melek’in peşinden gider. Bu durumu fark eden Melek, Kenan’dan kaçmaya çalışır. Fakat Melek’i gören Kenan onu bırakmak istemez. Melek ise Veysel’den gizli Elif’i yanına almak ister. Arzu, Veysel’in bıraktığı nottaki adrese gider. Karşı karşıya geldiklerinde ise Veysel, Arzu’nun Elif’i öldürmek için yaptıklarını gördüğünü söyler. Veysel, elindeki bu kozu Arzu’ya karşı nasıl kullanacak. Birlikte nasıl bir ortaklık yoluna girecekler?

Yabancı Sinema ‘Rambo 2’ – 20:00

Vietnam'da esir düşen Amerikan askerlerini kurtarmayı başta kabul etmeyen Rambo daha sonra çok sevdiği albayının isteğini geri çevirmez. Bu tehlikeli göreve her zaman olduğu gibi tek başına çıkan Rambo, bütün Vietnam ordusunu tek başına dize getirir. Vietnam Savaşı'nda ağır bir yenilgi alan Amerika, bu hezimeti Rambo gibi ABD'nin dünya jandarmalığı görevine yakışan, son derece sağcı bir tiplemeyle unutturmaya çalışmış ve bunda da çok başarılı olmuştu.

Türk Filmi ‘Düttürü Dünya’ – 21:50

Mehmet, Ankara’da 7. sınıf bir pavyonda geceleri klarnet çalan bir müzisyendir. Gecekondu mahallesinde karısı Gülsüm, üniversiteli kızı Mükerrem, küçük kızı Fatma ve özürlü oğlu Doğan ile birlikte derme çatma bir evde yaşamaktadırlar. Evin sahibi olan kayınbiraderi Osman paragöz bir insandır ve evi satmak ister. Bu yüzden biran önce Mehmet ve ailesini evinden çıkarmanın yollarına bakar. En büyük hayali kaset çıkartıp yaşadığı sefillikten kurtulmak olanMehmet neistediği kaseti çıkartabilir ne de yaşadığı sefillikten kurtulur. Bütün bunların üstüne kayınbiraderi Osman'ın sözde yardımları ile hayatı bir anda kabusa döner. Geceleri sabaha kadar çalıştığı yetmezmiş gibi gündüzleri de Osman'ın bulduğu işlerde çalışır. Önce Kızılay'da çakmaklara gaz doldurur daha sonra da inşaatlarda çalışır. Ama ne yaparsa yapsın evininin elinden gitmesini engelleyemez.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak