Sevilen Dizi Elif'te Kenan Melek'le karşılaşıyor

Sevilen dizi Elif’te yıllar sonra Melek’i karşısında gören Kenan’ın iç dünyasındaki karmaşaya şahit olacaksınız.

Sevilen Dizi Elif'te Kenan Melek'le karşılaşıyor
Sevilen Dizi Elif'te Kenan Melek'le karşılaşıyor
GİRİŞ 22.10.2014 16:37 GÜNCELLEME 24.10.2014 10:46

Kanal 7’de minik bir kızın çektiği zorlukların anlatıldığı Elif’te  yıllar sonra Melek’i karşısında gören Kenan’ın iç dünyasındaki karmaşaya şahit olacaksınız. Akşam film kuşağında Kemal Sunal’ın güldüren filmlerinden Orta Direk Şaban ve Gol Kralı ile eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız.

Elif – 18:50

Kenan yıllar sonra Melek’i görmenin sarsıntısını yaşar.  Ayşe’yi Melek konusunda sıkıştıran Kenan, bu sefer Melek’e çok yaklaşır. Kenan, Melek’le görüşmek için her yolu dener. Kenan, amacına ulaşabilecek mi? Arzu, bu Kez Melek’e çok yaklaşır. Arzu’nun, Elif’i öldürme planını öğrenen Veysel, Arzu’yu tehdit edecektir. Arzu’nun yaşadığı bu korkunun yanına, bir de gerçeği jandarmaya anlatabilme ihtimali olan Elif eklenecektir. Elif, Arzu’nun ölümcül planının anlatacak mı?

Türk Filmi ‘Orta Direk Şaban’ – 20:00

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmekte ve kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır. Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde etmesi zor görünmektedir.  

Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürd bir hale gelecektir. 

Türk Filmi ‘Gol Kralı’ – 21:50

Osman F. Seden, Memduh Ün, Kartal Tibet, Bülent Oran tarafından Aziz Nesin'in aynı isimli romanından uyarlanan çok başarılı bir kara mizah örneği. Futbol tartışmalarının alevlendiği bugünlerde şampiyonluğa oynayan iki takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da içinde olduğu komik ve bir o kadar da dramatik bir hikaye. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ağlarına yarım düzine gol gönderen Kemal Sunal’ı izlemek isteyenler ekran başına.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu