Deniz Toprak'la eğlenceye doyacaksınız

Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bugün konuk sanatçı Efe Güngör ile birlikte Denizli rüzgarı esecek.

Deniz Toprak'la eğlenceye doyacaksınız
Deniz Toprak'la eğlenceye doyacaksınız
GİRİŞ 23.10.2014 12:19 GÜNCELLEME 27.10.2014 10:41

Kanal 7 Cumartesi gününde izleyicilerini keyiflendirmeye devam ediyor. Deniz Toprak’la Hafta Sonu programında ise Denizli rüzgârı esecek. Kanal 7 akşam kuşağı filmlerinden Bebek Firarda’da sevimli bebeği kendisini kaçıran hırsızlarla eğlenceli mücadelesi izleyicileri keyifli bir yolculuğa çıkarırken, Doktor Civanım’la kahkaha krizi yaşanacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu – 14:00

Halk müziğinin genç seslerinden Deniz Toprak, müzik ve eğlence dolu Deniz Toprak’la Hafta Sonu programıyla hafta sonlarını renklendiriyor. Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bugün konuk sanatçı Efe Güngör ile birlikte Denizli rüzgarı esecek.

Bebek Firarda – 20:00

Çok zengin bir ailenin sevimli biricik bebekleri 3 hırsız tarafından büyük bir fidye için kaçırılır. Oldukça iyi bir plan yapan 3 hırsız bebeği sonunda kaçırır ve bunu öğrenen aile çok üzgün durumda bebeklerini kimin kaçırdığı bulmak için çaresizce arayış içerisine girmektedir. Fakat bebek oldukça zeki bir bebektir. Kendisine dadısı ve ailesi tarafından anlatılan hikayeler aklına yer etmiştir. Sevimli bir bebeğin üç şapşal hırsıza karşı bir macerasını komik açıdan anlatan ailecek izlenebilecek güzel bir sinema filmidir.

Doktor Civanım – 21:50

Dere kenarındaki küçük bir nahiyede yaşayan insanların, Sümbül’ün, Şadiye’nin, Gafur’un, Huri Ana’nın ve Doktor Kemal’in komik hikayesi. Nahiyenin para babaları İhsan ve Ruşen Ağa’nın aralarındaki rekabet giderek düşmanlığa dönüşür. Rekabet yüzünden iflasa sürüklenen ikili barış yaparak ortaklık kurarlar ve servetlerine servet katarlar. Çocukları Sümbül ve Gafur’a da söz keserler. Gel zaman git zaman herkesin hayatı İstanbul’dan gelen bir telgrafla değişir. Huri Ana’nın doktor çıkan oğlu Kemal, kasabaya dönmektedir. Kemal samimi ve yardımsever uygulamaları ile kasaba halkının sevgisini kazanır. Sümbül’le aralarında ilk günden doğan aşk komik ve macera dolu olayların yaşanmasına sebep olur. Ta ki kimsenin beklemediği bir gerçek ortaya çıkana kadar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk