Elif'te Veysel gerçekleri Kenan'a anlatacak mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te Veysel, gerçekleri anlatmak için Kenan’ın karşısına çıkacak.

Elif'te Veysel gerçekleri Kenan'a anlatacak mı?
Elif'te Veysel gerçekleri Kenan'a anlatacak mı?
GİRİŞ 28.10.2014 17:00 GÜNCELLEME 28.10.2014 17:18

Kanal 7 akşam film kuşağında da Kemal Sunal efsanelerinden Avanak Abdi ve Kılıbıkla kahkaha tufanı yaşanacak.

Elif – 18:50

Pelin’in oyunu, Selim ve Zeynep’in okuldaki ortak projelerini, bozar.  Arzu, Melek’in fotoğrafını yok etmeye çalışırken, istemeden de olsa Kenan’a, Melek’i hatırlatacak bir iz bırakır. Arzu, Veysel’in tehditlerinden boğulurken, Elif’in varlığı onun için daha da dayanılmaz bir hal alır. Kenan ise Melek’i bulma çabalarının, artık sonuna gelir. Kenan bu kez, Melek’e hiç olmadığı kadar yaklaşacaktır. Veysel, kendisini ciddiye almayan Arzu’ya bir ders vermek ister. Bu ders, Arzu’ya pahalıya patlar. Veysel, Kenan’a hakikati anlatacak mı?

 Avanak Abdi – 20:00

Hayatını afişçilik yaparak kazanan Abdi ünlü ses sanatçısı Nevin Şenses’e platonik bir aşkla bağlıdır. Yoksul ve saf genç adam, mafya babası Barut Osman’ın göz koyduğu arazideki gecekondulardan birinde oturmaktadır. Barut Osman da Nevin’e sırılsıklam aşıktır. Abdi kendini Nevin’e ispatlamak için onu Barut Osman’dan kurtarmaya karar verir. Nevin’in menajerinin ünlü kabadayı Urfalı Abdi’yi Osman’a karşı kiraladığı akşam gazinoya gider. İsim benzerliği yüzünden kabadayı zannedilen Abdi Barut Osman’a unutamayacağı bir ders verir. Gerçek Urfalı Abdi ise olanları öğrenince çılgına döner. Ancak Abdi şarkıcı Nevin’i etkilemeyi başarmıştır.

Kılıbık – 21:50

Kemal Sunal’ın keyifle izlenecek filmlerinden biri daha; Kılıbık. Namlı bir kabadayıya benzetilen ve bundan yararlanarak çeşitli işler çevirmeye çalışan iki çocuk babası bir adamın trajikomik öyküsü Kanal 7 ekranlarında yer alacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi