Elif annesine kavuşabilecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Arzu, Elif’e karşı taktik değiştirerek herkesi şaşırtacak.

Elif annesine kavuşabilecek mi?
Elif annesine kavuşabilecek mi?
GİRİŞ 27.10.2014 16:45 GÜNCELLEME 31.10.2014 10:41

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Arzu, Elif’e karşı taktik değiştirerek herkesi şaşırtacak. Kanal 7 film kuşağında En Büyük Şaban ile kahkaha tufanı yaşanırken Kardeşlik Adası’nda iki kardeşin maceralarına tanık olunacak.

Elif – 18:50

Melek, sokaktaki tehlikeleri atlatmaya çalışırken, Veysel karşısına çıkar. Melek, Veysel’den kurtulmak için olanca gücüyle çabalar. Arzu, Veysel’in tehditlerinden korktuğu için, Melek’in Elif’i çiftlikten almasını engellemeye çalışır. Bunun için de hiç beklenmedik bir plan yapar. Herkeste şaşkınlık yaratacak bu plan, Elif’in yanı sıra, Tuğçe’yi de etkiler. Melek, yavrusunu yanına almak için uğraşırken Ayşe’de ona yardım etmeye çalışır. Ayşe bütün engellere rağmen, Elif’i annesine kavuşturabilecek mi?

En Büyük Şaban  – 20.00

Zengin olma hayaliyle köydeki tarlasını satıp İstanbul’a gelen Şaban, daha ilk günden tokatlanır. Tüm parasını vererek bir dolandırıcıdan Boğaziçi köprüsünü satın alır. Yine ilk günden gözleri görmeyen bir çiçekçi kıza aşık olur. Beş parasız kalınca sokaklarda dolaşmaya başlar. Bir gece karısı tarafından terk edilen sarhoş bir adamı intihardan son anda vazgeçirir. Çok zengin bir adam olan Faik onu can dostu ilan edip evine alır. Ancak sabah uyanıp ayıldığında onu tanımaz ve kovar. Sarhoş haldeyken tanır, ayılınca unutur, bu durum sürekli tekrarlanır. Şaban bu arada zor durumda olduğunu öğrendiği çiçekçi Hülya’ya yardım etmenin yolunu aramaktadır.

Kardeşlik Adası – 21:50

İki kardeşin fidye için kaçırılıp ıssız adaya terkedilmesiyle başlayan öykü,  yıllardır yabani bir hayat süren Türk Robenson’la karşılaşmalarıyla ilginç hale dönüşüyor. Yirmi yıl önce yaşadığı travma yüzünden uygar dünyayı terk ederek ıssız bir adaya yerleşmiş Robenson'un adasına gelen 'misafirleri'ne yaşattığı sürprizler işleniyor. Zenginlikle şımarmış ve birbirini çekemeyen geçimsiz iki kardeş fidye için kaçırılır. Sandalla uzak bir yere götürülürken, kendilerini kaçıran adam ölür. Denizin ortasında kalakalan iki kardeşi akıntı uzak ve ıssız bir adaya sürükler. Kimsenin yaşamadığı bu adada korku içinde günler geçiren şımarık kardeşler birbirine yaklaşmaya başlayacaklardır. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak