Kanal 7'de hafta sonu Ankara rüzgarı esiyor

Halk müziğinin genç seslerinden Deniz Toprak, müzik ve eğlence dolu Deniz Toprak’la Hafta Sonu programıyla hafta sonlarına renk katıyor.

Kanal 7'de hafta sonu Ankara rüzgarı esiyor
Kanal 7'de hafta sonu Ankara rüzgarı esiyor
GİRİŞ 01.11.2014 12:45 GÜNCELLEME 01.11.2014 13:08

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen programı  Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda ise Ankara rüzgarı esecek. Kanal 7 hafta sonu film kuşağında ilk olarak efsanevi Keloğlan filmlerinden ‘Ben Bir Garip Keloğlanım’, sonrasında da unutulmaz Kemal Sunal filmi ‘Hanzo’ ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ekranların sevilen programı Gündüz Gece ise Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini izleyiciye sunacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu – 14:00

Halk müziğinin genç seslerinden Deniz Toprak, müzik ve eğlence dolu Deniz Toprak’la Hafta Sonu programıyla hafta sonlarına renk katıyor. Deniz Toprak’ın bu haftaki konuğu Celal Yarıcı olacak.

Ben Bir Garip Keloğlanım- 20:00

Halkını, Şeytane Sultan’ın kötü yönetimine karşı savunan Keloğlan’ın müthiş mücadele öyküsü Kanal 7 ekranlarında... Gözü pek, aklı fikri tek keleş oğlan kaçırdığı keçisini bulmak için yola çıkar. Keçisini bulmasına bulamaz ancak yolda karşılaştığı küçük dostu Bicirik’le birlikte yolu saraya düşen Keloğlan’ı bir çok sürpriz beklemektedir. Saraya giren Keloğlan ve büyülü cüce Bicirik, ülkeye zulmeden Şeytane Sultan’nın yaptıklarına karşı boş durmayacaklardır.

Hanzo – 21:50

Bebekken kaybolan ve vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülüp, onlar gibi davranan Hanzo (Kemal Sunal) bir gün kazı için köye gelen bir grup tarafından yakalanır. Şehre getirilen Hanzo, doktorlarca gözetim altında incelenmeye başlanır. İnsanlıktan tamamen uzak ve her davranışı bir hayvan gibi olan Hanzo, doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışılır. Ancak bu sefer de ortaya acayip bir kişilik çıkar, üstelik bu kişilik kendisiyle yakından ilgilenen bayan doktoruna aşık olmasıyla işler iyice zıvanadan çıkar.

Gündüz Gece – 23:30

Halk müziği sanatçısı Kürşat, Anadolu kültürünü ‘Gündüz Gece’ ile ekrana taşıyor. Kürşat, Türkiye’yi dolaşarak Anadolu’nun farklı kültürlerini izleyiciyle buluşturuyor. Kürşat, gittiği köylerde hasat yapan köylülere yardım ederken, yörenin ünlü türkülerini seslendiriyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...