Elif'te büyük sır düğümü çözülüyor

Kanal 7'nin dizisi Elif'te Veysel, Arzu’nun getirdiği paraları yırtarak yüzüne fırlatır. Arzu, Veysel’in ne yaptığını anlamaya çalışır.

Elif'te büyük sır düğümü çözülüyor
Elif'te büyük sır düğümü çözülüyor
GİRİŞ 01.11.2014 17:00 GÜNCELLEME 04.11.2014 12:28

Kanal 7 yeni haftanın ilk gününde dopdolu içeriğiyle izleyici karşısına çıkıyor. Ekranların merakla beklenen dizisi Elif’te Tuğçe’nin oyunlarıyla sıkıntılı günler yaşayan Elif’in dramına şahit olunacak. Kanal 7 akşam kuşağı filmlerinde de Kemal Sunal klasiklerinden Kapıcılar Kralı ile kahkaha tufanı yaşanırken Hayalet Gemi ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.

Elif – 18:50

Veysel, Arzu’nun getirdiği paraları yırtarak yüzüne fırlatır. Arzu, Veysel’in ne yaptığını anlamaya çalışır. Arzu Veysel’in tehditlerinden dolayı zor durumda kalır. Zeynep, Selim’le projelerini tamamlamaya çalışırken, Erkut, Zeynep’le yakınlaşma hayalleri kurmaktadır. Arzu’nun taktik değiştirmesiyle Tuğçe’nin odasına taşınan Elif, Tuğçe’nin bazı oyunlarıyla uğraşmak zorunda kalır. Elif’i odasında istemeyen Tuğçe, türlü tuzaklarla Elif’e eziyet eder. Melih, Emiroğlu ailesiyle yakın ilişkiler kurmaya çalışırken, aslında çok büyük bir sır saklamaktadır.

Kapıcılar Kralı – 20:00

Seyit büyük bir apartmanda kapıcıdır. Yönetici ile arası iyi olan Seyit, apartmanda olup bitenleri lehine çevirmeyi ve yerini sağlama almayı becerir. Her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

Hayalet Gemi – 21:50

954 yılında inşa edilen heybetli transatlantik Antonia Graza, modern ve sofistike görünümüyle tam bir sanat eseri ve İtalyan Denizyollarının gururuydu. Yolcularına sınırsız lüks sunan gemi 1962 baharında Amerika’ya doğru yelken açtığında taşıdığı yolcular pek yakında üstlerine çökecek olan kabustan ve bunun son yolculukları olduğundan habersizdiler.Geminin Labrador açıklarında kaybolduğu bildirildi.Olaydan 40 yıl sonra Kuzey Savaşçısı (Arctic Warrior) adlı bir römorkördeki kurtarma ekibi,Bering Boğazı açıklarında bu lüks İtalyan yolcu gemisini bulur.Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler,onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü gemi artık şeytani bir gücün etkisi altındadır.Ve kurtarma mürettebatını bekleyen tehlike çok yakında kendisini göstermeye başlayacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü