Elif'te işler karışıyor

Kanal 7'de yayınlanan minik bir kızın çektiği zorlukların anlatıldığı Elifte bu akşam Arzu Veysel’e para vermek için büyük bir risk alacak.

Elif'te işler karışıyor
Elif'te işler karışıyor
GİRİŞ 01.11.2014 09:57 GÜNCELLEME 05.11.2014 10:54

Kanal 7 ekranlarında minik bir kızın çektiği zorlukların ekrana taşındığı Elif’te bu akşam Arzu, Veysel’e para vermek için büyük bir risk alacak. Bu riskin sonunda da karşısında Kenan’ı bulacak. Kanal 7 akşam film kuşağında da Deli Deli Küpeli ile kahkaha tufanı yaşanırken Savulun Battal Gazi Geliyor ile destansı bir yolculuğa çıkılacak.

Elif – 18:50

Arzu, Veysel’in tehditlerinden kurtulmaya çalışsa da başarılı olamaz. Veysel’in istediği parayı verebilmek için, çok değerli olan gerdanlığını gözden çıkarmak zorunda kalır. Fakat Arzu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir. Kenan, Arzu'nun bir işler çevirdiğini anlayınca, Arzu ne yapacağını şaşırır. Zeynep, Erkut’un dediklerine boyun eğmek zorunda kalır. Melek ve Elif’in birbirlerine olan hasreti çığ gibi büyürken, anne-kızın yürekleri bir atacaktır. Melek, Elif’e kavuşup bu özleme son verebilecek midir?

Deli Deli Küpeli- 20:00

Film, yolları her sene altı ay karla kapanan ücra bir kasabada geçmektedir.  Kasabaya gelen bütün savcı ya da kaymakamlar yokluklar içindeki bu yerde fazla durmamaktadır. Kasaba halkının yine yeni atanan savcı ve kaymakamını beklediği bir gün, düzgün giyimli iki yabancı kasabaya gelir, ama bunlar herhangi insanlardan çok başkadır… Akıl hastanesinden kaçan ve yolları kasabaya düşen iki deli adamın yanlışlıkla kasabanın kaymakamı ve savcısı sanılmasıyla başlayan olayları konu alan film, Buzlar Çözülmeden isimli başrollerini Fikret Hakan, Selda Alkor, Nuri Küpeli'nin paylaştığı filmin komedi versiyonudur.

Savulun Battal Gazi Geliyor – 21:50

Ancak yaşlı kurdun köşeye çekilmesini fırsat bilen Bizanslılar Türkleri Anadolu’dan atmaya yönelik planlarını tekrar uygulamaya koyarlar. Kara Şövalye ve çok saygı duyduğu Rahibe Maria en usta Hristiyan savaşçıları bir araya toplayarak Battal Gazi’nin üzerine yollar. Kardeşinin öldürüldüğünü, babasının kaçırıldığını öğrenen Seyyid Battal, intikam için Bizans’a yürür. Bizans şövalyeleri genç ve tecrübesiz olduğu için hafife aldıkları Battal’ın hiç de kolay pes etmeyeceğini öğrenecektir. Genç yiğit, hapisteki babasını kurtarıp dünya döndükçe anlatılacak olan intikam planı için Bizans’a sızmaya çalışır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt