Kanal 7'de bu akşam Türk film kuşağı

Kanal 7 akşam filmleri kuşağında Kemal Sunal klasiklerinden Bekçiler Kralı ve Şaşkın Damat ile kahkaha dolu anlar yaşanacak.

Kanal 7'de bu akşam Türk film kuşağı
Kanal 7'de bu akşam Türk film kuşağı
GİRİŞ 08.11.2014 16:54 GÜNCELLEME 08.11.2014 16:55

Gündüz Gece ise ülkenin saklı kalmış güzelliklerini ekrana taşıyacak.

Bekçiler Kralı – 20:00

Toplumsal bir soruna eğilen konusuyla güldürürken düşündürmeyi başarabilen bir Kemal Sunal klasiği: BEKÇİLER KRALI. Emniyet Müdürlüğünün açtığı bekçilik kursunu başarıyla bitiren adaylardan Şaban’ın ilk görev yeri Zeytinburnu’dur. Büyük bir isim benzerliği yeni görev mahallinde İçişleri bakanının yeğeni sanılmasına yol açar. İlk günden itibaren halkın çıkarlarını savunmaya, halkı sömüren esnaf, fabrikatör, yönetici ve diğer görevlilerle mücadeleye başlar. Dürüstlüğü ve kanunu her şeyin üzerinde tutan Şaban hakkındaki tüm şikayetler bakanın yeğeni sanıldığı için etkisiz kalır. Zaman zaman yetkilerini aşan müdahaleler yapıp adeta ilçenin kralı olan Şaban hayatının bu dönemine bir de aşk hikayesi sığdıracaktır.

Şaşkın Damat – 21:50

Abdi, Amca Bey’in köşkünde bahçıvanlık yapan saf, delikanlı yürekli, yalnız biridir. Amca Bey’in en çok sevdiği yeğeni Serpil her hafta köşke gelip amcasından para koparmakta ve partilerde tüketmektedir. Bir gün Amca Bey Serpil’i yine çılgın bir partide dağıtmış bulunca, onu namuslu biriyle evlendirmeye karar verir. Damat ise bahçıvan Abdi olacaktır. 

Gündüz Gece – 23:30 

Halk müziği sanatçısı Kürşat, Anadolu kültürünü ‘Gündüz Gece’ ile ekrana taşıyor. Kürşat, Türkiye’yi dolaşarak Anadolu’nun farklı kültürlerini izleyiciyle buluşturuyor. Kürşat, gittiği köylerde hasat yapan köylülere yardım ederken, yörenin ünlü türkülerini seslendiriyor. Anadolu’nun sıcak insanlarından hoş sohbetler, manili atışmalar, tarlada çalışanların anlatacağı hikâyeler, köylülerin sesinden memleket türküleri, halk oyunları, hasat zamanlarının dayanışması ve kışlık hazırlıklar Gündüz Gece’de yer alıyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar