Sürpriz gelişme Elif'i nasıl etkileyecek?

İlgiyle izlenen Elif’te bu akşam heyecanlı dorukta. Ayşe ve Melek’in iş birliği meyvesini veriyor ve Elif nihayet annesine kavuşuyor.

Sürpriz gelişme Elif'i nasıl etkileyecek?
Sürpriz gelişme Elif'i nasıl etkileyecek?
GİRİŞ 10.11.2014 16:35 GÜNCELLEME 10.11.2014 16:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Elif dizisinde bu akşam heyecanlı anlar yaşanacak. Ayşe ve Melek’in iş birliği meyvesini veriyor ve Elif nihayet annesine kavuşuyor. Film kuşağında ise başrolünü Jackie Chan’in oynadığı Smokin ve Kemal Sunal klasiklerinden Korkusuz Korkak ekrana gelecek.

Elif – 18:50

İlgiyle izlenen Elif’te bu akşam heyecanlı anlar yaşanacak. Ayşe ve Melek’in iş birliği meyvesini veriyor ve Elif nihayet annesine kavuşuyor. Elif’in çiftlikte olmadığını öğrenen Arzu ise Kenan’ı kaybedeceğini düşünüp endişelenmeye başlar.

Otuz dokuzuncu Bölüm:
Ayşe ve Melek’in planı işe yaramıştır. Elif, artık annesinin yanındadır. Çiftlikte ise işler karışır. Elif’in esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması Arzu’yu çıldırtmıştır. Arzu ve Kenan arasında yaşanan gerginlik sonrası, Kenan gizemli bir şekilde evden ayrılır. Kenan’ın Melek’i aradığını bilen Arzu’nun kafasında bazı şüpheler oluşur. Yoksa Kenan, Elif’in kızı olduğunu öğrenip herkesten uzakta Melek’le buluşmaya mı gitti?
 

Smokin – 20:00

Taksi şoförlüğünden özel şoförlüğe geçen Jimmy Tong (Jackie Chan), playboy milyoner Clark Devlin’in (Jason Isaacs) emrinde çalışırken tek bir kural olduğunu öğrenir: Devlin’in kıymetli smokinine asla dokunma! Fakat Devlin “kaza” ile meydana gelen bir patlama sonucunda yaralanıp hastaneye kaldırılınca smokini Jimmy giyer ve kısa sürede bu sıradışı giysinin olağanüstü özelliklere sahip olduğunu keşfeder. Jimmy o andan itibaren en az kendisi kadar deneyimsiz ortağıyla (Jennifer Love Hewitt) ile birlikte casusların tehlikeli dünyasına giriş yapar.

 

Korkusuz Korkak – 21:50

Mülayim Sert adı gibi yumuşak başlı, her türlü kötülüğü gülerek karşılayan saf bir gençtir. İşyerinde, evde, sokakta her yerde iyi niyeti sömürülür, haksızlığa uğrasa da ses çıkartamaz. Günün birinde doktorundan korkunç bir haber alır. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve altı aylık ömrü kaldığını öğrenir. Hayatının kalan kısmı kendisini daha önce sömüren ve haksızlık yapan insanlardan intikam almaya karar verir. Bir değişir, pir değişir Mülayim. Eski Mülayim gitmiş, gamsız, cesur, her şeyi göze alan biri gelmiştir. Patronundan ev sahibine, mahalleliden mafyaya kadar herkes bu değişimden payını alır.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    iddaya varım kavusmuyacacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!