Arzu planıyla Veysel'i şaşırtacak

Elif’te Veysel, Elif ve Melek’i ayırmayı başarır. Bu durumda Arzu ile yeniden anlaşmaya giren Veysel, büyük bir şok yaşayacaktır.

Arzu planıyla Veysel'i şaşırtacak
Arzu planıyla Veysel'i şaşırtacak
GİRİŞ 10.11.2014 11:40 GÜNCELLEME 13.11.2014 12:19

Sevilen dizi Elif aynı saatinde ekranlarda olacak. Elif’te Veysel, Elif ve Melek’i ayırmayı başarır. Bu durumda Arzu ile yeniden anlaşmaya giren Veysel, büyük bir şok yaşayacaktır. Akşam kuşağında ise Kemal Sunal klasiklerinden Sosyete Şaban Kanal 7’de olacak.
 

Elif – 18:50

Büyük küçük her yaştan izleyicinin ilgiyle izlediği Elif’te Veysel, Elif ve Melek’i ayırmayı başarır. Bu durumda Arzu ile yeniden anlaşmaya giren Veysel, büyük bir şok yaşayacaktır.

Kırkı birinci Bölüm:
Melek ve Elif’i saklandıkları yerde bulan Veysel, amacına ulaşır. Melek’i yavrusundan zorla kopardığı gibi, Elif’i görebilmesi karşılığında Melek’e çirkin bir şart koşar. Elif’in Veysel’in elinde olması, Arzu’yla arasındaki anlaşmayı tekrar geçerli hale getirmiştir. Veysel, Arzu’yu tehdit ederken, Arzu planıyla hiç beklenmedik bir şekilde Veysel’in elini kolunu bağlayacaktır. Arzu’nun Veysel’i şaşırtan planı nedir?
 

Sosyete Şaban – 20:00


 Zengin bir köy ağası olan Şaban beşik kertmesi olan genç, güzel ve eğitimli Peri'yle evlenmeyi ister fakat bir türlü kendini beğendiremez. Genç kız Amerika'da eğitim gördükten sonra yurda döner ve babasının sıkıntılı günlerini atlatabilmesi için zorlada olsa Şaban'ı küçümsemesine rağmen onunla evlenmek zorunda kalır. Şaban Ağa, kendini Peri’ye beğendirmek için yapmadık şey bırakmazken Peri babası için gerekli parayı alır almaz Şaban Ağa’yı da aşağılayarak köyden kaçıp İstanbul’a gelir. Onuru incinen Şaban hemen harekete geçer. En ünlü eğitmenlerden kibarlık ve görgü dersleri alır. Kendini kabul etmeyen eşine ders vermek için hazırladığı plan sayesinde sosyetenin Dilaver Bey’ine dönüşür.  Şimdi hesaplaşma vakti gelmiştir…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!