Kanal 7'de hafta sonu türkü şöleni var

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen programı Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda Latif Doğan, özlenen türkülerini seslendirecek.

Kanal 7'de hafta sonu türkü şöleni var
Kanal 7'de hafta sonu türkü şöleni var
GİRİŞ 13.11.2014 12:26 GÜNCELLEME 17.11.2014 11:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin türkü dolu programı Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda Latif Doğan, özlenen türkülerini seslendirecek. Kanal 7 hafta sonu film kuşağında Fırtına Adam’la heyecanlı bir serüvene atılırken, Atla Gel Şaban ile kahkaha tufanına kapılacaksınız. Sevilen türkücü Kürşat’ın sunduğu Gündüz Gece’de ise Edirne’de eğlenceli bir gezi yer alacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu  - 14:40

Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nun bu haftaki konuğu Latif Doğan olacak. Sempatik tavırları, güçlü sesi, keyifli sohbetiyle Türk halkının beğenisini kazanan Doğan, sevilen türküleriyle hafta sonuna renk katacak. Programda ayrıca Latif Doğan ve Deniz Toprak düetleriyle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatılacak.

Fırtına Adam  - 20:00

Kanal 7’de Jackie Chan’in başrolünde komedi ve aksiyona doyacağınız muhteşem bir film ekrana geliyor; Fırtına Adam Jackie Chan işinde usta tanınmış bir aşçıdır. Televizyon programlarında da yemek yapan sevimli aşçının sakin yaşamı, bir televizyon muhabirin yaşamının tehlikeye girmesiyle değişir. Elinde, bir gangsterin rakibini öldürürken kameraya alınmış görüntüleri olan genç ve güzel televizyon muhabirine Jackie Chan yardım eder. Ve böylece Chan kendini bir anda birbirine rakip iki gangsterin çatışmalarının arasında bulur.

Atla Gel Şaban – 21:50

Niyazi her dar gelirli vatandaş gibi kıt kanaat geçinen, esnafla köşe kapmaca oynayan saf, iyi bir adamdır. Bir şirkette metin yazarı olarak çalışmaktadır. Bir yandan patronunun baskısı, diğer yandan kaynana zırıltısı, karısının ve çocuklarının bitmeyen istekleri yüzünden ne yapacağını şaşırır. Ama Niyazi’nin kendisinin bile farkında olmadığı müthiş bir yeteneği vardır. At yarışlarında 6’lıyı tam isabet tutturmaktadır. Mahalleli çılgınlar gibi at yarışı oynamaktadır. Ancak Niyazi 6’lıyı tutturduğu halde kuponları yatırmadığı için bir türlü para kazanamaz. Bu yeteneğini öğrenen yarış mafyası ona tahmin yaptırıp köşeyi dönmek için Niyazi’yi kaçırır. Ama Niyazi’ye ilham gelmesi için çok özel koşulların hazırlanması gerekmektedir.

Gündüz Gece – 23:30

Sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece, yurdun dört bir yanını adım adım gezmeye devam ediyor. Gündüz Gece’nin bu haftaki durağı Selimiye Camii ve Kırkpınar güreşleriyle ünlü, Meriç, Arda ve Tuna nehirlerinin birleştiği, bir dönem Osmanlı’nın ikinci başkenti de olan Edirne olacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • nursaçan nasıl bi soyisim ama 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı hiç sevmiyorum
    Cevapla
  • ahmet samil 9 yıl önce Şikayet Et
    sev diye ölüyorduk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor