Berdan Mardini ile çok özel bir program

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün Berdan Mardini ve Gönül Dilan ile eğlenceli bir program ekrana taşınacak.

Berdan Mardini ile çok özel bir program
Berdan Mardini ile çok özel bir program
GİRİŞ 17.11.2014 13:02 GÜNCELLEME 17.11.2014 13:56

Ebru Yaşar’la Her Gün’e bugün Berdan Mardini ve Gönül Dilan ile türkü şöleni ekrana taşınacak.Hafta içi akşam kuşağının sevilen dizisi Elif’te Veysel, Elif’i çiftlikten uzak tutmak isteyen Arzu’dan para almanın derdindedir. Kanal 7 film kuşağında bu akşam büyük küçük herkesin ilgiyle izleyeceği Ayı Yogi ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Hemen ardından ekrana gelecek olan Yakışıklı ile film izleme keyfinin doruklarına varılacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün – 14:40

Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, Kanal 7’de Ebru Yaşar’la Her Gün ile gün ortasında güne renk katıyor. Ebru Yaşar’la Her Gün’e bugün Berdan Mardini ve Gönül Dilan ile türkü şöleni ekrana taşınacak.

Elif – 18:50

Selim, Zeynep’in zor durumda olduğunu görüp kafede ona yardım eder. Selim ve Zeynep’in paylaştığı bu anlara Gonca da şahit olur. Melek, Veysel’in yerini bulmaya çalışıp yavrusuna kavuşmak için çabalarken, Veysel Arzu’dan alacağı paranın derdine düşmüştür. Arzu, Elif’i çiftlikten uzaklaştırmak için farklı bir plan yapar. Veysel’in de aklında bazı düşünceler vardır. Arzu ve Veysel aralarındaki anlaşmaya uyacaklar mıdır?

Ayı Yogi – 20:00

Jellystone Park’ı ziyaretçilerinin sayısı düşmektedir ve bu nedenle Belediye Başkanı Brown parkı kapatıp arazisini de satmayı planlamaktadır. Bu, ailelerin doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri çok güzel bir piknik alanından mahrum kalmaları anlamına gelmektedir. Jellystone Park'ında yaşayan, ziyaretçilerin piknik sepetlerini çalan Ayı Yogi ve yakın dostu Bobo, Jellystone Park'nın artık para kazandırmadığı gerekçesiyle kapatılacağını ve Belediye Başkanı’nın araziyi satacağını öğrendiklerinde, parkı kurtarmak için güçlerini birleştirip bir plan yaparlar. Bundan daha da kötüsü Jellystone Park’nda yaşayan Yogi ve yakın dostu Boo Boo ev olarak bildikleri bu parktan atılacaklardır. Yogi hayatının en büyük sorunuyla karşı karşıyadır; Parkı kapanmaktan kurtarmak için Boo Boo ile birlikte Korucu Smith ile güçlerini bileştirmeli ve “ortalama bir ayıdan daha zeki” olduğunu kanıtlamalıdır.

Yakışıklı – 21:50

Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim (Kemal Sunal) bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de evlenmelerine karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci tirajı komik olaylar beklemektedir

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi