Müzik eğlence bu program'da

Kanal sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün ise şarkılar ve türkülerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Müzik eğlence bu program'da
Müzik eğlence bu program'da
GİRİŞ 18.11.2014 11:48 GÜNCELLEME 21.11.2014 09:41

Sevilen dizi Elif’te Veysel’in içinde bulunduğu zor durum ekrana gelecek. Arzu’nun eline büyük bir koz veren Veysel, birini öldürmüş olmanın verdiği korkuyla köşeye sıkışacak.  Kanal 7 film kuşağında da ilk olarak bir Kemal Sunal efsanesi olan Katma Değer Şaban’la kahkaha tufanı kopacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Kusursuz Fırtına ise izleyenleri farklı bir maceraya sürükleyecek.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.

Elif – 18:50

Veysel yaşadığı kazanın etkisindeyken, işlediği suçun ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Veysel’in zor durumda kalması, Arzu’nun keyfini yerine getirmiştir. Zeynep ve Selim, ders çalışırken birbirlerine yardımcı olmaya çalışırlar. Elif ise annesinden ayrılmış olmanın verdiği hüzünle içine kapanır. Melih, Emiroğlu çiftliğinde oluşan boşluğu, kendi lehine çevirmek için planlar yapar. Melih başarılı olacak mı?

Katma Değer Şaban – 20:00

Almanya'dan İstanbul'a, babasının üstüne atılan bir dolandırıcılık olayını çözmek için babasından habersiz olarak gelen punkçı kılıklı Şaban'ın maceralarını anlatan kahkaha dolu yapım… 

Kusursuz Fırtına – 21:50

Kaptan Billy Tyne önderliğindeki 6 kişilik ekip, uzun ve yorucu bir kılıçbalığı avından dönerler. Fakat Kaptan Tyne, çok verimsiz geçen avdan hiç de memnun değildir ve tekrar bir yolculuğa çıkarak şanslarını doğuda denemek istemektedir. Yorgun olan ekip önceleri bu fikre karşı çıksa da para kazanma isteği ağır basınca kabul ederler. Böylece 6 kişilik mürettabatı ile Andrea Gail adlı tekne doğuya doğru yol almaya başlar. Önceleri sorunsuz geçen yolculuk havanın birdenbire bozması ile değişmeye başlar. Telsiz bağlantısı kesilen tekne, yaklaşan fırtınanın büyüklüğünden habersiz şekilde geri dönmeye çalışmaktadır. Bu arada Kaptan Tyne ve ekibi, 30-35 metre yüksekliğe ulaşan dalgaları beraberinde getiren tarihin en büyük fırtınalarından birinin ortasında kalırlar. 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...