Dilberay ile eğlence doruğa çıkıyor

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de Dilber Ay ile eğlenceli bir program ekrana taşınacak.

Dilberay ile eğlence doruğa çıkıyor
Dilberay ile eğlence doruğa çıkıyor
GİRİŞ 21.11.2014 09:41 GÜNCELLEME 21.11.2014 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ebru Yaşar’la Her Gün’de Dilber Ay ile eğlenceli bir program ekrana taşınacak. Sevilen dizi Elif’te ise Kenan ve Melek birbirlerine hiç olmadıkları kadar yaklaşırken heyecan dolu dakikalar izleyicileri bekleyecek. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Rambo İlk Kan filmiyle aksiyon dolu dakikalar yaşanırken Uyanık Gazeteci ile kahkaha tufanı kopacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Sağlık, güzellik, moda ve hayata dair birçok konunun yer aldığı Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün halk müziğinin fenomen haline gelen ismi Dilber Ay ile eğlenceli bir program ekrana taşınacak.

Elif – 18:50

Veysel’in birini öldürdüğü düşüncesi onu çıkmaza sokar. Bu olayla Veysel’in eli kolu, Arzu’ya karşı bağlanır. Melek bu zor şartlarda, Elif için savaşmaya devam edip ayakta kalmaya çalışmaktadır. Melek kızını yanına alacağı günleri düşünüp planlar yapar. Kenan ve Melek birbirlerine çok yaklaşmışken, kader Melek’e kötü bir oyun oynayacaktır. Bu oyun, Kenan ve Melek’i sonsuza kadar ayıracak mı?

Rambo İlk Kan – 20:00

Yeşil Bereli bir Amerikan askeri, savaş kahramanı Vietnam gazisi John Rambo savaş sonrası ülkeye dönüşte pek hoş karşılanmaz. Küçük bir kasabada yaşayan arkadaşını görmeye gelir ancak onun öldüğünü öğrenir. Bu arada ondan pek hoşlanmayan kasaba şerifinin tacizi, insan haklarına aykırı muameleye dönüşünce Rambo ile şerif arasında amansız bir takip başlar. Silahlanarak ormana kaçan Rambo önce polis teşkilatına ardından orduya savaş açıyor. Film, Vietnam Savaşı sonrasında eve dönen Yankiler’in Amerikan toplumu tarafından dışlanmalarını eleştiriyor. Ülke için çarpışan askerlere yapılan toplumsal vefasızlık vurgulanıyor.

Uyanık Gazeteci – 21:50

Kanal 7 sinema kuşağında bir Kemal Sunal klasiği… Yalan yanlış haberler yaparak çalıştığı gazeteyi sürekli zor durumda bırakan bir gazetecinin güldürüsü. Ali yaptığı yalan haberlerle sürekli patronunun fırçalarına maruz kalmaktadır…

İskele Sancak – 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. İskele Sancak’ta bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın"Amerika'yı önce Müslümanlar keşfetti" açıklamasıyla başlayan keşifler tarihi tartışmaları ele alınacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • zeynep 9 yıl önce Şikayet Et
    niyetiniz bu kadına iş vermekse farklı bir alanda değerlendirin ama ekran için uygun değil
    Cevapla
  • talha abzahoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    program yapmak için bula bula bunu mu buldunuz? yazık çok yazık...
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    miğdemizi bulandırmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti