Abdulhey reytinglere yenildi!

ATV'nin Ekim ayında yayınlamaya başladığı Beyaz Karanfil dizisi reytinglere yenildi.

Abdulhey reytinglere yenildi!
Abdulhey reytinglere yenildi!
GİRİŞ 24.11.2014 13:49 GÜNCELLEME 24.11.2014 14:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını ve senaristliğini Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski ekibinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan yaptığı Beyaz Karanfil dizisinde yine Kurtlar Vadisi'nin eski oyuncularından Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli başrollerdeydi. Atv'nin yeni sezondaki iddialı yapımı olması beklenen dizi daha ilk bölümüyle hayal kırıklığı olmuştu.

5. BÖLÜMDE VEDA

Önce Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Karanfil, reytinglerde bir türlü üst sıralarda yer alamadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına Perşembe akşamına alınan dizi yine başarılı olamadı. Dizi geçen Perşembe yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerde Total'de 23. Ab grubunda ise 36. olabildi. Dizinin bu hafta yayınlanan 5. bölümünün ardından yayından kaldırıldığı iddia edildi. Diğer Yarım, Üç Arkadaş ve Kalp Hırsızı'ndan sonre Beyaz Karanfil Atv'nin yeni sezonda yayından kaldırdığı 4. dizisi oldu.

YORUMLAR 13
  • Ayşe Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Diğer Yarım dizisinin de yayından kaldırıldığını yazmışsınız,yayından kaldırılmadı Beyaz Karanfil dizisi yüzünden pazar akşamına alındı.Buda tabi Atv'nin basiretsizliğinden dolayı ama reytingi yüksek olduğu için saat 22.00 dan saat 20.00'a alındı.
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    bir dizinin tutması için öncelikli olarak seyircinin dikkatini çekecek bir isim bulunmalı diziye...ben beyaz karanfil ismini duyar duymaz izlememe kararı aldım zaten:)) ne o pembe dizi ismi gibi..
    Cevapla
  • Zeynep 9 yıl önce Şikayet Et
    Sürüden ayrılanı Kurt kapar. Addülhey'e yazık oldu hiç ayrılmayacaktı Vadi'den
    Cevapla
  • medetres 9 yıl önce Şikayet Et
    artık gidip simit satarlar :)
    Cevapla
  • Abdullah M.Oflaz 9 yıl önce Şikayet Et
    hükemet şu ATV ye el atmalı..paralel deyip deyip kimlerin neler döndürğü belirsiz..her döneme göre hareket eden 28 şubatta türban karşıtı olana,uğur dündarın çırağı mehmet ali önel dahil herke dümenini döndürüyor..uyanık olmalı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü