Safiye ve Faik ile eğlence doruğa çıkıyor

Kanal 7 ekranının sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün Safiye ve Faik ikilisiyle eğlencenin doruklarına ulaşılacak.

Safiye ve Faik ile eğlence doruğa çıkıyor
Safiye ve Faik ile eğlence doruğa çıkıyor
GİRİŞ 24.11.2014 10:28 GÜNCELLEME 25.11.2014 11:36

Kanal 7 ekranının ilgiyle takip edilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de Safiye ve Faik ikilisiyle eğlencenin doruklarına ulaşılacak. İlgiyle izlenen Elif’te ise Melek’in hayatı tehlikeye girer. Bu zor zamanlarda Melek’i yalnız bırakmayan isim Kenan olur. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Orman Kaçkını ile eğlenceli bir macera ekrana gelirken hemen ardından Kemal Sunal klasiklerinden Garip ile duygusal anlar yaşanacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün – 14:40

Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün ekranların sempatik ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile eğlenceli bir program izleyenleri bekliyor. Eğlenceli şarkıların yer alacağı programda ekran başındakilerin içini ısıtacak sohbetlere imza atılacak. Sevilen ikilinin kendi aralarındaki tatlı sert atışmaları ise izleyicilere ve stüdyo konuklarına keyifli anlar yaşatacak.

Elif – 18:50

Elif, annesine tekrar kavuşacağı günleri düşünürken Melek, ölümle burun burunadır. Zeynep, Melek’in hayatının tehlikede olduğunu, hiç beklemediği biri tarafından öğrenir. Kenan, yıllar sonra karşılaştığı Melek hakkında, ilginç bilgilere ulaşır. Melih ise yıllardır görmediği kardeşini bulmak için ipuçlarını takip etmeye başlar. Melih, Kenan’ın bir işler çevirdiğini düşünürken, aslında kardeşine çok yaklaşır. Melek ise ölüm ile yaşam arasındaki savaşında güçsüz düşer.

Orman Kaçkını – 20:00

Doğduğunda öldürülmek istenmesi üzerine annesi tarafından bir sepetle nehire bırakılan George bir ormanda hayvanlar tarafından bulunur ve büyütülmeye başlanır. George hayvanlarla konuşmayı ve onlarla savaşmayı, yaşamayı öğrenir. Bir gün güzel bir kız olan Jenny bir orman gezintisi sırasında nişanlısıyla birbirlerini kaybederler ve kahramanımız George, Jenny'i bularak ağaç evine getirir. Bir gün boyunca kendine gelemeyen Jenny, George'un evinde hiç birşeyden habersiz yatmaktadır. Nişanlısı tarafından aranan Jenny havanın kararmasıyla arama ekibi geri döner. Jenny George'a aşık olur ve film içinden çıkılamaz bir komediye dönüşür...

Garip – 21:50

Başrolünde Kemal Sunal’ın rol aldığı Garip adlı film Kanal 7’de ekrana geliyor. Kemal geçinmek için her türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün yol kenarına bırakılmış kundakta bir bebek bulur. Kimsesiz bebeği sahiplenen Kemal bebeğin babası gibi kızı büyütür ve sahip çıkar. Günün birinde oyunculuk yeteneğini keşfeden bir yönetmenin ilgisini çeker ve bir filmde rol alır. Paranın kokusunu alan öz babası ise ortaya çıkarak kızın velayeti için dava açar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular