Kenan gerçeklere yaklaşıyor

Büyük küçük her kesimden izleyicinin ilgiyle takip ettiği Elif’te Kenan, hayatını değiştirecek gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

Kenan gerçeklere yaklaşıyor
Kenan gerçeklere yaklaşıyor
GİRİŞ 25.11.2014 17:14 GÜNCELLEME 25.11.2014 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’de bu akşam ilk olarak İnek Şaban izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Gölde Dehşet ise heyecanı tırmandıracak.

Elif – 18:50

Melih, kardeşini bulmak için bilgi toplamaya devam eder. Kardeşini uzaklarda arayan Melih, aslında kardeşinin çok yakınında olduğundan habersizdir.  Kenan, Melek’in hayati tehlikesini atlattığını görmeden başucundan ayrılmaz. Selim, Zeynep’in kötü bir halde olduğunu öğrenir ve ona destek olmak ister. Elif, annesini hasta yatağında görmek ister. Hastaneye geldiklerinde Kenan, Melek’in gizlediği büyük sırrı öğrenmeye çok yaklaşır.

İnek Şaban  - 20:00

Karpuz  satarak yaşamını kazanan Şaban’ın sevgilisi Ayşe evlenebilmesi için başlık parasına ihtiyacı vardır. Onu biriktirmek için Almanya’ya gitmeye karar verir. Fenerbahçe’nin Şaban’a benzeyen ünlü kalecisi Bülent takımını yüzüstü bırakıp Amerika’ya kaçar. Takımın yöneticileri Almanya’ya gitmek üzere havaalanına giden Şaban’ı Bülent zannederek kaçırırlar. Şaban kimseye derdini anlatamaz. Onun Bülent olduğunu ve numara yaptığını zannetmektedirler. Oysa Şaban’ın tek derdi Ayşe ile bir an evvel evlenmektir. 

Gölde Dehşet – 21:50

Doğa harikası olan bir kasabada halk, balıkçılığın canlanması için büyüme hormonunu göle karıştırır. Etkisini gösteren hormonla birlikte balıktan türeyen yırtıcı, yılan kafalı hayvanlar ortaya çıkar. Kasaba halkı ne yapacağını şaşırır. Olayı incelemek üzere yetkililer çağrılır ancak insanlar bir bir yok olmaya başlar. Karada da hareket eden yılan kafalı bu yaratıklar her yerde yiyecek arar ve gittikleri yerlere dehşet salar. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve ibret verici bir seri ! heyecanla izliyorum !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!