Mahçupyan: AK Parti seçmeni yolsuzluğa inanıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı Etyen Mahçupyan yolsuzluk iddialarıyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 26.11.2014 09:26 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Şirin Payzın ile Ne Oluyor? programına katılan Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan "17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu" ve AK Parti seçmeninin konuya bakış açısıyla ilgili çok dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Mahçupyan AK Parti seçmeninin yolsuzluklara inandığını fakat rasyonel bir tercih yaptığını savundu. Mahçupyan'a göre seçmen bu durumdan rahatsızmış.

İşte o açıklamalar: 

YORUMLAR 19
  • Fatma Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıdaki bir yorumcu yazmış.Binlerce AK Partiliden illaki birkaç çürük çıkar.Haberleri biraz takip eden kişi şunu çok rahat görüyor:AK Partiyi yıpratabilmek için;yalanlar,iftiralar havada uçuşuyor.Bu yolsuzluk olayını medyada takip edenler kesinlikle biliyorlarki;Bu paralel yapının hazırladığı bir komplo.Yolsuzluğun olmadığı kesin.Bu olayda AT iziyle İT izi birbirine karışmış.Çok müthiş bir algı operasyonu,olmuş gibi gösteriliyor.Ben iftira olduğunu incelemelerim sonucunda anladım.Merak eden sadece manşetleri değil,yazıların içeriğinide okursa;gerçeği görür.
    Cevapla
  • Cengizhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın mahcupyan hangi seçmene sordun bilmem ama ben bir seçmenim ve inanmıyorum.Hele birbiriyle alakası olmayan dosyaları aynı anda patlatmaya kalkarsan asla inanmam.Ayrıca akp seçmenini küçümsemeyi bırakın artık bu zihniyeti taşıyanları bu seçmen hep gömmüştür.Biz gayet aklımız başımızda hür irademizle eleştirilmesi gereken yerde eleştiri takdir edilmesi gereken yerde takdir ederek destekliyoruz.UNutmayın bu seçmen beğensenizde beğenmesenizde Tarih yazmıştır.
    Cevapla
  • Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Kartlar karıldı ve dağıtılmaya başlandı (ne demekse). Başbakan ağırlığını koymaya başlıyor. Cumhurbaşkanı da "Beşer zulmeder, Kader adalet eder" düstur-u hakikisini tasdik etme yolunda ilerliyor. Mevla görelim neyler. Celle Celaluhu...
    Cevapla
  • CELAL 9 yıl önce Şikayet Et
    sen inanbiklirsin ben inanmıyorum..
    Cevapla
  • Said Bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Truva atı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!