Melek ikinci hayatına başlıyor

Ekranların sevilen dizisi Elif’te sular durulmuyor.

Melek ikinci hayatına başlıyor
Melek ikinci hayatına başlıyor
GİRİŞ 26.11.2014 16:39 GÜNCELLEME 26.11.2014 16:39

Hastanede ölüm kalım mücadelesi veren Melek, gözlerini açabilecek mi? Kanal 7 film kuşağında ise bu akşam birbirinden komik iki Kemal Sunal filmi ekrana taşınacak. İlk olarak Orta Direk Şaban ile kahkaha tufanı yaşanırken hemen ardından yayınlanacak Sahte Kabadayı ile eğlence doruğa ulaşacak.

Elif – 18:50

Melek, gözlerini hayata açmıştır. Hastaneye onu Kenan’ın getirdiğini öğrenir. Kenan’ın gerçekleri öğrenmesinden endişelenen Melek, yeni bir hayat kurmaya karar verir. Elif ve Zeynep ile ayrı bir eve taşınmak isteyen Melek, önüne çıkan engellerle mücadele etmeye hazırdır. Zeynep ve Melek’in ev aradığını duyan Selim ise, Zeynep’e gizli gizli yardım etmeye çalışır. Geleceğe dair umutla bakan Melek, bu sefer aradığı mutluluğu bulacak mı?
 
Orta Direk Şaban  - 20:00

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmekte ve kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır. Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde etmesi zor görünmektedir.  
Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürd bir hale gelecektir. 

Sahte Kabadayı  - 21:50

Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine babanın mirası bölünür. Babanın sağ kolu olan Avukat babanın oğlu Kemal’e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul’un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve babanın oğlu Kemal niye nam salmaya başlar. Muhtar'ın babasının öldürdüğünden habersiz yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar ama babanın oğlu kemal saflığı şapşallığı yüzünden her zaman planlarından kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance