Ebru Yaşar’la 2015 yılı nişanlık modelleri

Ebru Yaşar’la Her Gün’de ise 2015 yılı nişanlık modelleri ekrana taşınacak.

Ebru Yaşar’la 2015 yılı nişanlık modelleri
Ebru Yaşar’la 2015 yılı nişanlık modelleri
GİRİŞ 28.11.2014 13:19 GÜNCELLEME 28.11.2014 14:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Arzu’nun Veysel’i kurtarmak için sunacağı teklif diziye damgasını vuracak. Kanal 7 film kuşağında ise Jim Carrey’in baş rolünü üstlendiği Babamın Penguenleri ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Bıçkın ise gecenin son filmi olacak. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak’ta bu hafta siyasi parti temsilcileri ile gündemdeki olaylar masaya yatırılacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Ebru Yaşar’la Her Gün, renkli görüntüleri izleyicilerine aktarmaya devam ediyor. Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün evlilik yolunda ilk adım olan nişan merasimi için son moda nişanlık modelleri yer alacak. 2015 yılının gözde nişanlık modellerinin sergileneceği programda nişanlığa göre saç modeli örnekleri de ekrana getirilecek.

Elif – 18:50

Selim ve Zeynep’in araları bozulmasına rağmen, birbirlerini düşünmeden edemezler. Bulduğu her fırsatta Elif’e zarar vermek isteyen Tuğçe, yaptıklarının cezasını çekerken, Elif’i üzmeye çabalamaktan vazgeçmez. Elif’le ilgili Arzu’ya bırakılan gizemli not, onu çıldırtır. Notu bırakan kişinin kim olduğunu merak eden Arzu, Melih’ten şüphelenmeye başlar. Veysel, peşindeki polislerin Arzu’nun planı olduğunu düşünürken,  Arzu’dan çok şaşırtıcı bir teklif alacaktır. Arzu ve Veysel bundan sonra nasıl hareket edeceklerdir?

Babamın Penguenleri – 20:00

New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi Babamın Penguenleri ile Kanal 7’de. Eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper'in hayatı, babasından kendisine miras kalan altı penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir. Rutinden eğlenceliye doğru bu keskin geçiş, ilginç olaylara yol açacaktır. Tom Popper aynı zamanda eski bir lokantayı satın alıp yenileme planları yapmaktadır. Lokantanın eski sahibi ise mekanı değerli olduğunu düşündüğü birine vermek istemektedir. Bu sırada etrafında penguenlerle yaşamaya başlayan Popper, çocuklarına daha yakın oldukça eski eşiyle de tekrar barışma noktasına gelmiştir ve bu düzeni bozmamak için uğraşırken işini kaybetmenin eşiğine gelir.

Bıçkın – 21:50

Birbirlerinin benzeri olan iki delikanlıyla bir genç kadının güldürüsü... İki genç birbirlerine inanılmaz derecede benzemektedir. Biri ünlü bir yıldız, diğeri sıradan biridir. Sevdiği kızın ünlü yıldızın hayranı olduğunu öğrenen genç adam ünlü sanatçıyı kaçırıp onun yerine geçer. Benzerlik yüzünden herkesi o olduğuna inandırmıştır, sevdiği kız da dahil...

İskele Sancak – 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ta  çarpıcı gelişmeler uzman konuklarla değerlendiriliyor. İskele Sancak’ta ta bu akşam siyasi parti temsilcileri ile gündeme ilişkin olayları ele alacak.  Programda ‘Türkiye'nin kritik sorunlarında iktidar ve muhalefetin ortak bir tutum sergilemesi mümkün mü? Çözüm sürecinde Alevi açılımında iktidar nerede, muhalefet nerede duruyor? Çözüm sürecinde yeniden başlayacak İmralı ziyaretlerine hangi parti hangi cepheden bakıyor?’ soruları masaya yatırılacak Türkiye’nin demokrasi platformu "İskele Sancak" Kanal 7’de 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    dinen caiz olsa ne olur olmasa ne olur.Çok mu önemli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı