Kılıçdaroğlu'ndan Özgentürk'e plaket

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da, Güney Eğitim Vakfının kuruluşunun 20'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Özgentürk'e plaket
Kılıçdaroğlu'ndan Özgentürk'e plaket
GİRİŞ 29.11.2014 22:40 GÜNCELLEME 29.11.2014 22:40

Diyarbakır'daki temaslarının ardından karayoluyla Adana'ya gelen Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Orhan Sümer ve partilileri tarafından karşılandı.

Kentte bir otelde, Güney Eğitim Vakfının kuruluşunun 20'nci yıl dönümü etkinliğine katılan Kılıçdaroğlu, vakfa desteklerinden dolayı "Onur Ödülü"ne layık görülen belgeselci Nebil Özgentürk'e plaketini verdi.

Geceye katılmasının sürpriz olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Özgentürk'ün, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi belgeselcilerden biri olduğunu ve ona ödülünü vermekten onur duyduğunu söyledi.

Çalışmalarından dolayı vakıf yöneticilerini kutlayan Kılıçdaroğlu, "Çok güzel iş yapıyorsunuz. Üniversite öğrencilerine burs veriyorsunuz, onları yetiştiriyorsunuz. Hayatınızda yaptığınız en güzel işlerden biri. Sizlerle gurur duyuyorum, üniversite öğrencilerine burs sağladığınız için. Dünyanın en güzel, en bereketli, en verimli işi. Vakıf ve yöneticilerine şükran borçluyuz, böyle güzel bir görevi yaptıkları için" diye konuştu.

Özgentürk de Kılıçdaroğlu'ndan plaket alma onurunu yaşadığını dile getirerek, ona teşekkür etti.

Etkinlikte, Özgentürk'ün yapımcısı olduğu "Adana Masalı" adlı belgeselden bir bölüm izletildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda