İsmail Türüt ile türkü dolu dakikalar

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de İsmail Türüt ile şarkılar ve türkülerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

İsmail Türüt ile türkü dolu dakikalar
İsmail Türüt ile türkü dolu dakikalar
GİRİŞ 01.12.2014 09:25 GÜNCELLEME 01.12.2014 14:52

Ebru Yaşar’la Her Gün şarkılar ve türkülerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Sevilen dizi Elif’te de Melih’in kardeşini arama çabaları ekrana taşınacak. Kanal 7 film kuşağında Maceraya Devam filmiyle efsane çizgi karakterlerin eğlenceli maceraları izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Battal Gazi Destanı ise izleyenlere macera dolu bir akşam yaşatacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

 
Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık
 

Elif – 18:50
 

Kenan, Melek hakkında kafasını kurcalayan bir bilgiye ulaşır.  Selim ve Zeynep’in arası açılmıştır. Zeynep ve Selim ayrı da olsalar, birbirlerini düşünmekten kendilerini alamazlar. Veysel, işlediğini sandığı suçun korkusunu taşımaya devam ederken, polisle karşı karşıya gelecektir. Melih var gücüyle kardeşini araştırmaya devam etmektedir.  Melih kardeşinin peşinden gitmeye çalışırken, yeşeren umutları solacaktır. Melih’in elinin altındaki bilgi, aslında tüm sorularının cevabıdır.
 

Maceraya Devam – 20:00
 

Yıllardır Bugs Bunny’nin gölgesinde kalmış olmaktan bunalan Arsız Daffy, artık isyan eder ve konuyu patronları Warner Kardeşlerle konuşmaya karar verir. Ancak derdini anlatmaya çalışırken kendini kapı önünde bulur. Ne yapacağını şaşıran Daffy, çaresiz, kendisi gibi işten çıkarılan güvenlik görevlisi DJ Drake’le işbirliği yapar ve iki kafadar birlikte DJ’in ünlü film yıldızı ve aynı zamanda casus olan babası Damian Drake’i aramaya başlarlar. Diğer yandan, belalısı Daffy olmadan hayatın kendisi için çok tatsız olduğunu fark eden Bugs Bunny de Warner Bros’un mizah özürlü Komedi Başkan Yardımcısı Kate Houghton’ı da ikna ederek ikilinin peşine düşer. Kahramanlarımız kendilerini, dünyanın dört bir yanını gezecekleri heyecanlı bir maceranın ortasında bulurlar.
 

Battal Gazi Destanı  - 21:50


Türklerin Bizans’a yerleşmelerinin ilk dönemlerinde geçen öyküde babasını kaybettikten sonra Bizans’tan intikam almak için yemin eden kahraman akıncı Battal Gazi’nin öyküsü anlatılıyor. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi ağır yenilgiler tattırıp haraca bağladığı Bizanslıların hazırladığı kalleşçe bir tuzağa düşer. Babasının mezarı başında intikam yemini eden oğlu Cafer bir savaşçı olarak yetişir. Kılıç sallamakta, ok atmakta, at binmekte kimseye geçilmeyen genç cengaver Malatya’ya tekrar özgürlüğünü kazandırmak için Bizans’a savaşmaya gider. Namını bilip, hayran olduğu Bizanslı asker Hammer ile arasında kıyasıya mücadele yaşanacaktır. Bükülmez bileği, çelik yüreği ile yenilmez bir savaşçı olan Cafer’in kaderinde bir Bizans prensesine aşık olmak da vardır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık