Hasip Kaplan'ın canlı yayında çıldırdığı anlar

İbrahim Uslu ile HDP'li Hasip Kaplan arasında 'cahil' polemiği yaşandı.

GİRİŞ 03.12.2014 08:18 GÜNCELLEME 03.12.2014 08:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ile ANAR Araştırma Şirketi'nin kurucusu İbrahim Uslu arasında yüzde 10 seçim barajıyla ilgili çok sert bir tartışma yaşandı.

HDP Milletvekili Hasip Kaplan, İbrahim Uslu'nun iktidar yanlısı davrandığını iddia ederken "Bu darbecilere, yüzde 10 rantını yiye yiye bitiremeyenlere diyecek bir lafınız yok mu?" dedi.

"MEYDANI ŞAKŞAKÇILARA BIRAKMAYACAĞIZ"

Hasip Kaplan, halkı temsil ettiklerini söylerken "Bu meydanı burada iktidar şakşakçılarına bırakmayacağız. Sayın Uslu bize konuşurken dikkatli olacaksınız." diye konuştu.

HASİP KAPLAN: SAYGILI OL İBRAHİM USLU

İbrahim Uslu, bu sözler üzerine Kaplan'dan "Cahil" diye bahsedince HDP'li Hasip Kaplan canlı yayında çileden çıktı. Uslu'ya avazı çıktığı kadar bağıran Kaplan "Cuntanın rejimini savunuyorsun, bir de bize laf ediyorsunuz. Saygılı ol, saygılı olmayı öğreneceksin." dedi.

YORUMLAR 6
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş Cahil hem de karacahil
    Cevapla
  • Semanur Kaplıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Hasip Kaplan Ve Saz Arkadaşları!! Siz Ne zaman Bağırıp Çağırmadan Kırıp Dökmeden Bir İnsana Yakışır Şekilde Konuşmasını Öğreneceksiniz
    Cevapla
  • İYİİZLE 9 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin demokratik açılımı her durumda eleştiren doğan medya grubu hergün hdp nin bir üyesini çıkartıp onlara itibar kazandırmanın peşinde.bu pkk lıların değil tv ye bir radyoda bile konuşması bile engellenmeli bunlar kürtleri değil pkk yı temsil ediyor.siz kürtlere kurban olun.sizin yüzünüzden doğu bölgeleri hep geri kaldı. estirdiğiniz bu terörün hesabını er yada geç ödeyeceksiniz.
    Cevapla
  • korkut 9 yıl önce Şikayet Et
    haddini bilmen lazım uslu uslu...
    Cevapla
  • ceco 9 yıl önce Şikayet Et
    hasip kaplanında çok sesi çıkıyor , çok tehdit ediyor çok bağırıyor !! çözüm sürecinin kendine verdiği bir güven varmış gibi hareket ediyor ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!