Melek Veysel'den boşanıyor

Kanal 7’de bugün Elif ile izleyiciler Kenan ve Melek’in buluşmasına şahit olacak.

Melek Veysel'den boşanıyor
Melek Veysel'den boşanıyor
GİRİŞ 01.12.2014 16:40 GÜNCELLEME 04.12.2014 12:09

Sevilen dizi Elif’te bu akşam izleyiciler Kenan ve Melek’in buluşmasına şahit olacak. Kanal 7 akşam filmlerinde 57 Numaralı Yolcu ile uçakta geçen macera ekrana taşınırken Gurbetçi Şaban ile trajikomik bir öykü yer alacak.

Elif -18:50

Selim ve Zeynep’in aralarındaki çekişmeli durum, birbirlerine duydukları hislerin kuvvetlenmesiyle tatlı bir hal alır. Selim ve Zeynep girdikleri iddiayı kazanmaya çalışır. Tuğçe, Elif’e farklı bir şekilde yaklaşmaya çalışır. Kenan ve Melek’in buluşması, her ikisini de geçmişe götürür. Kenan, Melek’e geçmişi hatırlatan bir şey bırakacaktır.  Arzu, Melek’in Veysel’den boşanacağını öğrenir. Melek yeni bir hayata adım atmaya çalışırken, bu hayatı Kenan’la birlikte mi kuracaktır?

57 Numaralı Yolcu – 20:00

Kanal 7 sinema kuşağında bir Wesley Snipes klasiği… Bir uçak kaçırma tatbikatında eğitimci olarak bulunan John’a polis teşkilatı tarafından sağlam pabuç gözüyle bakılmamaktadır. Ancak ne tatbikatı yürüten John ne de personel bu tatbikatın kısa bir süre sonra gerçek olacağından habersizdir. Tam bir şeytani zekaya sahip olan Charles adlı teröristin yakalanması ve havayoluyla Los Angeles'a götürülmesi, uçak şirketinin korktuğunu başına getirir. Charles ve ekibi havada uçağın kontrolünü ele geçirmiştir.

Gurbetçi Şaban – 21:50

Gurbetçi Şaban saf görünümlü gariban bir adamdır. Ancak bu haliyle bile kendi çapında ufak tefek kurnazlıklar yapmaktan geri durmamaktadır. Gurbetçi Şaban’da Şaban’ın işçi olarak gittiği Almanya’da da kendi çapında kurnazlıklar yapmaya çalışırken başından geçen traji-komik olaylar anlatılıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı