Kaplıca etkisi yapan Taş tedavisi

Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından kurtulma yöntemleri ekrana taşınacak.

Kaplıca etkisi yapan Taş tedavisi
Kaplıca etkisi yapan Taş tedavisi
GİRİŞ 04.12.2014 09:57 GÜNCELLEME 04.12.2014 09:57

Kanal 7’de bugün ilk olarak Dr. Feridun Kunak Show’la bel ağrılarına çözüm aranacak. Gündüz kuşağının sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de ise modadan müziğe işlenecek konularla izleyicilere keyifli dakikalar yaşatılacak. İlgiyle izlenen Elif’te bu akşam kocasını kaybetmek istemeyen Arzu’nun çırpınışları ekrana gelecek. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak başrollerinde Kemal Sunal ve Nevra Serezli’nin yer aldığı Kılıbık ile trajikomik bir öyküye şahit olunacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Battal Gazi’nin Oğlu filmiyle de Türk yenilmez cengaveri Battal Gazi’nin maceraları yer alacak.

 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından kurtulma yöntemleri ekrana taşınacak. Bel ağrısından kurtulmak isteyenler için çok özel bitkisel kürlerin yer alacağı programda kaplıca etkisi yapacak taş ve tabak tedavisi tüm yönleriyle anlatılacak.
 


 
Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

 

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.
 


Elif – 18:50


 
Arzu, Kenan’ın kendisinden boşanacağını düşünerek çılgına döner. Arzu, bu durumdan kurtulmaya çalışırken, Aliye’nin de desteğini alır. Bir yandan da Melih, Arzu’ya borcunu hatırlatarak baskı yapar.  Tuğçe, anne ve babasının ayrılacağını duyunca, ilgiyi üzerine çekecek bir plan yapar. Bu plan sayesinde Elif ve Tuğçe birbirlerine bir adım yaklaşır. Arzu, Kenan’ın ellerinden kayıp gideceğini düşünerek, çok büyük bir adım atar. Arzu, Melek’in karşısına çıkmaya cesaret edecek midir?
 
 


Kılıbık – 20:00


 
Kemal Sunal’ın keyifle izlenecek filmlerinden biri daha; Kılıbık. Namlı bir kabadayıya benzetilen ve bundan yararlanarak çeşitli işler çevirmeye çalışan iki çocuk babası bir adamın trajikomik öyküsü.


 
Battal Gazi'nin Oğlu – 21:50


 
Türk tarihinin yenilmez cengaveri Battal Gazi ve oğlundan müthiş bir kahramanlık destanı... Bizans`ın korkulu rüyası Battal Gazi Malatya kapılarında giriştiği bir cenk sonucunda  zalim Antuan`ın ordularına  yenik düşer ve yeni doğan oğluna surlara sapladığı kılıcını bırakarak şehit olur. Bizans orduları komutanı Antuan intikam ateşiyle büyüyen Battal`ın oğlunun bir gün kendisini öldüreceğini kahinden öğrenir. Bunun üzerine beylikteki tüm erkek çocukları öldürtür. Ancak Battal`ın oğlunun bir nehir kıyısında kendi oğluyla karıştığından habersizdir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'