Hafta sonu eğlencesi bu programda

Kanal 7'de yayınlanan Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda Gültekin Gönülaçar ve İbrahim Balta ile eğlenceli bir program ekrana taşınacak

Hafta sonu eğlencesi bu programda
Hafta sonu eğlencesi bu programda
GİRİŞ 06.12.2014 12:55 GÜNCELLEME 06.12.2014 12:55

Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak iki minik kızın öyküsünün anlatıldığı İkizler Firarda ekrana taşınacak. Hemen ardından ise Kemal Sunal klasiklerinden Deli Deli Küpeli izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu  - 14:00

Halk müziğinin sevilen isimlerinden Deniz Toprak Kanal 7’de eğlenceli bir programla izleyicileriyle buluşuyor. Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nun bu haftaki konukları halk müziğinin güçlü seslerinden Gültekin Gönülaçar ve İbrahim Bala olacak. Sevilen türkülerin, dinleyenleri diyar diyar dolaştıracak düetlerin ve hoş sohbetlerin yer alacağı programda ilginç sürprizler izleyenleri bekliyor.

İkizler Firarda – 19:00

Orijinal öyküsü ve senaryosu Necmi Yıldırım'a ait olan filmin yönetmenliğini de Yusuf Güven ile birlikte yine Necmi Yıldırım üstleniyor. Dev Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği film, 1970’li yıllarda seyrettiğimiz klasikler arasına girmiş çocuk filmleri olan Sezercik, Yumurcak, Ayşecik serilerinin izinden giden bir çocuk filmi.

Deli Deli Küpeli 20:45

Film, yolları her sene altı ay karla kapanan ücra bir kasabada  geçmektedir.  Kasabaya gelen bütün savcı ya da kaymakamlar yokluklar içindeki bu yerde fazla durmamaktadır. Kasaba halkının yine yeni atanan savcı ve kaymakamını beklediği bir gün, düzgün giyimli iki yabancı kasabaya gelir, ama bunlar herhangi insanlardan çok başkadır… Akıl hastanesinden kaçan ve yolları kasabaya düşen iki deli adamın yanlışlıkla kasabanın kaymakamı ve savcısı sanılmasıyla başlayan olayları konu alan film, Buzlar Çözülmeden isimli başrollerini Fikret Hakan, Selda Alkor, Nuri Küpeli'nin paylaştığı filmin komedi versiyonudur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!